ASTRO PROGNOZA

Novembar donosi ostvarenje želja za ova četiri horoskopska znaka: Iznenadiće vas energija obilja!

Novembar ostvaruje želje za sledeća četiri horoskopska znaka!

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Novembar 2020. godine je savršen za maštanje, kreiranje želja i vizualizaciju željene budućnosti. Ovo je mesec transformacije i pokretač budućih promena. Jedanaesti mesec u godini simbol je aktivne pažnje i dobrih promena, ali i manifestacije velikih želja.

Ostvarenje želja deli se u tri kategorije: Prva, zamislite želje koje samo od vas zavise; Drugo, razmislite koja sredstva i koraci su vam potrebni za ostvarenje; Treće, pomislite šta sve zavisi od potencijalnih spoljašnjih prepreka i kako ih možete iskoreniti.

Astrolozi ističu da se u novembru mogu ostvariti želje za sledeća 4 znaka Zodijaka: Bik, Rak, Strelac i Devica

Njihove želje su na sigurnom putu ostvarenja, jer će zavisiti samo od njih. Najviše uspeha očekuje ih na profesionalniom planu, ali im podršku daje i povoljna finansijska situacija. Energija obilja vas može pozitivno iznenaditi ovog meseca. Bićete izuzetno kreeativni, pa oni koji žele da se ostvare u nekom novom sopstvenom proijektu, imaće pouno ideja i inspiracije. Brzo ćete osetiti kako se željeno ostvaruje. Ne zaboravite da zahvalite za sve dobre stvari koje vam život donosi.

Manje šanse za ostvarenje želja imaju Škorpija, Lav, Jarac i Vaga, jer u poslednjem mesecu jeseni u puno toga zavisiće od drugih. Možda ćete dobiti ono čemu se nadate, ali samo ako vam drugi pomognu da se popnete do vrha.

Ništa bolja energija ne očekuje Ovna, Ribe, Blizance i Vodolije, ali oni neće odustati od svojih želja. Možda ovo nije vaše vreme, ali ne dopustite da vas snovi napuste. Radite na njima, usavršavajte se, preuzmite sve što bi podstaklo njihovo ostvarenje. U decembru je već moguća veća sreća.

(Stil.kurir.rs/Lovesensa)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...