Kontroverzna Ruskinja

Žene starije od 50 su suvišne na ovom svetu, evo zašto: Dr Elena Mališeva (59) šokirala ceo svet izjavom!

Nažalost, nežniji pol obožava da sam sebi kopa grob viljuškom i kašikom, istakla je Elena

Lifestyle
12:35h Autor:
Žene starije od 50 su suvišne na ovom svetu, evo zašto: Dr Elena Mališeva (59) šokirala ceo svet izjavom!
Foto: Instagram / malysheva.live

Kontroverzna Ruskinja Elena Mališeva, fizijatar i autor popularne ruske emisije Živeti zdravo poznata je po oštrom jeziku, jasnom stavu i pomalo možda nepromišljenim izjavama kojima često uvredi publiku.

Poslednji put je to uradila pre nekoliko dana, izjaviviši pred milionskim auditorijumom da su žene starije od 50 godina suvišne na ovom svetu.

Nakon što je razbesnela mnoge, Elena je pojasnila svoj stav.

"Žene same skraćuju svoj životni vek. Žene treba da rađaju, a ne samo da jedu. Nažalost, nežniji pol obožava da sam sebi kopa grob viljuškom i kašikom", rekla je Elena, koja je poznati zagovornik vežbanja, pravilne ishrane i optimalne telesne težine.

Voditeljka je javno iskritikovala žene starosti od 55 do 57 godina, jer su po statističkim podacima one uglavnom te koje popunjavaju brojke u grupi najgojaznijih.

Britanski onkolozi tvrde: Gojaznost je uzrok ovih 13 vrsta raka!

"Na kraju sam shvatila da gojaznost odnosi nepotrebne ljude sa ovog sveta", kaže Elena aludirajući na to da ako čoveku život nije mio i rado sam sebe truje prekomernom hranom, onda, po njenom mišljenju, i ne zaslužuje da živi dugo.

Svetska zdravstvena organizacija upozorava kako veliki broj žena nakon 45. godine upada u problem sa kilažom. Elena ohrabruje da se na vreme pozabavite tim problemom i ostanete aktivan i "zdrav" član društva.

Sama Elena ima 59 godina i veoma vodi računa o zdravlju i liniji.

Šta vi mislite o njenom stavu? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs