Astro prognoza

Dnevni horoskop za 3. jul: Dobro se osećate!

Ribe spremne za promene, Vodolija mirna; Jarac srećan, Ovan siguran u sebe

Lifestyle
08:11h Autor:

OVAN

Verujete u sebe i u svoje sposobnosti i znate da možete da dogurate daleko. Sudbina će vam biti naklonjena u narednom periodu. Moguće je da će neke stvari isplivati na površinu. O voljenoj osobi čujete svašta. Odmarajte što više.

BIK

Došlo je vreme za promene kada je u pitanju posao. Očekuje vas dosta novih preokreta. Očekuju vas pozitivna dešavanja u odnosu sa partnerom. Vaša veza bi mogla da se stabilizuje. Dobro se osećate u svojoj koži.

BLIZANCI

Prilično ste nervozni i to se odražava i na poslovne odluke koje donosite. Izbegavajte brzopletost. Ukoliko ste slobodni, danas vam sledi novo poznanstvo koje će vam biti veoma značajno. Hronični problemi vas prate.

RAK

Vreme je da se zauzmete za svoje principe i stavove na poslovnom polju. Nemojte da odustajete od borbe. Ako budete priznali svoja iskrena osećanja prema partneru, biće vam uzvraćeno. Povedite računa o ishrani.

LAV

Biće novih problema na vašem poslu. Tokom današnjeg dana će vam trebati dosta živaca da se sa svim izborite. Uspešno ćete prevazići konflikte u odnosu sa partnerom. Nalazite kompromis. Povedite računa o stomaku.

DEVICA

Nova poslovna saradnja vas očekuje veoma uskoro. Bićete zadovoljni zbog novih ponuda. Ako već imate partnera, želite da uvedete neke inovacije u vašu vezu. Spremni ste za eksperimentisanje. Pazite zdravlje.

VAGA

Dosta toga vam nije krenulo po planu kada je u pitanju posao, pa zbog toga osećate veću dozu nezadovoljstva. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas uskoro može voditi do nove veze. Moguće su tegobe vezane za grlo.

ŠKORPIJA

Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani. Poslovne probleme ćete moći da rešite veoma lako. Bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni pored osobe do koje vam je stalo. Skloni ste gojenju.

STRELAC

Važno je da sve informacije koje dobijete na polju posla dobro izanalizirate. Zaljubili ste se i spremni ste da na polju ljubavi pokrenete nove odluke kako bi našli sreću sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o očima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da realizujete poslovne ideje na kojima dugo već radite. Očekuje vas prilika da uđete u ljubavnu vezu koja će se odvijati na daljinu. Spremni ste za to. Skloni ste depresiji danas.

VODOLIJA

Pokušajte da se posvetite poslu i obavezama i da se ne obazirete na stvari koje vam remete koncentraciju. Zanimljivo poznanstvo vam dolazi veoma uskoro. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Dobro se osećate.

RIBE

U narednom periodu vas očekuju neka otežanja kada je u pianju vaše polje posla. Pred vama je period u kojem će odnos između vas i voljene osobe može da bude prilično težak i komplikovan. Povedite računa o unosu vode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs