ASTRO PROGNOZA

Mars u znaku Ovna će svima pomrsiti konce: Ovo su datumi kada naročito treba da budete na oprezu!

Mars je ušao u znak Ovna i tu će se zadržati do 7. januara 2021. godine. Ova astrološka promena nam donosi značajne promene i izazove

Zanimljivosti
13:56h Autor:
Foto: Shuterstock

Mars je ušao u znak Ovna i tu će se zadržati sve do 6. januara 2021. Svi ćemo na neki način imati dobrobiti od ove energije budući da je Ovan prirodno sedište ove borbene planete.

 

Nakon svih pomračenja, retrogradnih planeta koji nas primoravaju da pogledamo u ono što ne funkcioniše, ovaj Mars nam omogućuje delovanje u smeru boljitka, promene i napretka.

 

On je borben, daje nam energiju, motivaciju da se zauzmemo za sebe, kažemo odlučno ‘ne’ svemu što ide protiv nas. Preuzimamo inicijativu. Idemo u nove osvajačke pohode i ljubavne i poslovne.

 

Ovaj duh pun entuzijazma i uzlazna putanja će nas pratiti sve do 9. septembra, kada nastupa retrogradna faza. Ona je poslednji put bila na delu od kraja juna do kraja avgusta 2018. dok je Mars boravio u Vodoliji.

 

Do 14. novembra pripremite se na usporenije delovanje ili nemogućnost ostvarivanja ciljeva.

Mars će na svom putovanju kroz znak Ovna ući u izazovne aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u znaku Jarca, pa tih dana posebno budite na oprezu.

 

Mars i Jupiter biće aktivni u periodu: 3.-5.8.; 17.-21.10 

U ovom periodu biće na udaru finansije i problemi sa zakonom. Vodite računa i ne donosite ne promišljene odluke, rizik nije isplativ

 

Mars i Saturn 23.-29.8.; 27.9.-2.10.

Može doći do problema sa autoritetima i starijim osobama, svađa i raskida, problema sa ostvarenjem ciljeva ako ne vodite računa.

 

Mars i Pluton 13.-17.8.; 7.-12.10.; 21.-24.12.

Ćuvajte se svađa. Može doći do raskida usled pojačane ljubomora.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...