ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 29. jun: Prijao bi vam neki vid relaksacije!

Vodolije očekuju poslovni problemi, Ribe trzavice u odnosu sa voljenom osobom, Rakovi se osećaju usamljeno

Zanimljivosti
08:21h Autor:
Dnevni horoskop za 29. jun: Prijao bi vam neki vid relaksacije!
dnevni horoskop za 29. jun 2020., Foto: Adria Media TV

OVAN

Nemate dovoljno poverenja u poslovno okruženje i moguće je da iz tog razloga neke poslovne tajne čuvate za sebe. Moguće je da vam partner pokazuje nezadovoljstvo. Na polju ljubavi vam sledi kriza. Povećajte unos tečnosti.

BIK

Preopterećeni ste obavezama i nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite balans kojem težite. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI

Ovaj dan vam generalno nije povoljan za posao pa se potrudite da ne pravite bilo kakve greške danas. Imate utisak da voljena osoba nije iskrena prema vama i smeta vam to. Moguće je da razmišljate o prekidu. Podložni ste infekcijama.

RAK

Možete da očekujete da ćete rešiti probleme na poslu. Za vaše dileme vam uskoro dolazi odgovor. Emotivna situacija nije sjajna i vi se osećate usamljeno. Moguće je da razmišljate o pomirenju s bivšim. Moguć je stomačni virus.

LAV

Vreme je da preuzmete odgovornost na poslovnom polju i da se vše posvetite svojim obavezama. Moguće je da voljena osoba pokazuje sumnu i ljubomoru. Ipak, vi smatrate da joj niste dali povoda za to. Bolovi u grlu.

DEVICA

Na polju finansija ćete imati dosta preokreta u narednom periodu. Najbolje bi bilo da sada ne ulažete veliki novac. Očekuju vas ozbiljne promene kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Izbegavajte masnu hranu.

VAGA

Proverite sve informacije koje vam dođu jer može lako da se desi neka obmana ili iluzija danas. Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada. Pred vama je nepovoljan period i moguće razočarenje. Problemi sa niskim pritiskom.

ŠKORPIJA

Najbolje bi bilo da pokušate da se posvetite vašem poslu i obavezama kako biste rešili probleme koje imate. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Izbegavajte unos šećera.

STRELAC

Možete da se nadate dobrom odnosu sa kolegama koje vas maksimalno podržavaju na svim poljima. Krijete svoja osećanja na ljubavnom polju i teško vam je da se suočite sa svojim strahovima. Prijala bi vam masaža.

JARAC

Očekuje vas napet period kada je u pitanju vaše poslovno polje. Moguće je da imate veće svađe. Niste spremni za velike promene kada je u pitanju ljubav. Moguće je da na neki način tapkate u mestu. Posetite stomatologa.

VODOLIJA

Deluje vam da se dosta toga preokreće kada je u pitanju posao. Neki novi problemi vam kucaju na vrata. Ako ste slobodni imate mogućnost za promene. Očekuje vas susret sa novom osobom danas. Osetljiva vam je glava.

RIBE

Imate utisak da na polju posla ne ide sve kako ste planirali. Stoje vam manja otežanja i komplikacije. Ne osećate se dobro pored osobe sa kojom imate ljubavni odnos i razmišljate o prekidu. Povedite računa o unosu vitamina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs