ASTRO PROGNOZA

Dobro iskoristite period vladavine Riba: Ova 3 znaka će pratiti neviđena sreća do 20. marta!

Dok će većini retrogradni merkur pomrsiti sve konce, ova tri znaka će ipak imati razlog za sreću 

 

Zanimljivosti
15:16h Autor:
Foto: Shuterstock

Počela je vladavina Ribe, a tokom ovog perioda retrogradni Merkur će praviti probleme tokom većeg dela. Međutim, nekim znakovima će se sreća ipak nasmešiti.

 

Ova 3 znaka su među retkima koje očekuje povoljan period i on će trajati od 3. do 20. marta.

 

Rak

 

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom razdoblju, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima s drugim ljudima. Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem. Ako razmišljate da li da se upustite u nešto novo, sada je pravo vreme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije. S druge strane, zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore pre nego što ih detaljno pročitate. Društveni život će vam procvetati u ovom razdoblju i imaćete mnogo dubokoumnih razgovora.

Škorpija

 

Vaše izražavanje je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tokom sezone Vodolije, sezona Riba će biti razdoblje vašeg otvaranja. U ovom razdoblju imaćete priliku i da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga biste mogli da se zaljubite, a zbog uticaja retrogradnog Merkura može se dogoditi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve sa njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite napred.

 

Ribe

 

Vaša sezona je konačno došla i vi već osećate magiju. Merkur će biti retrogradan u vašem znaku do 9. marta, dok se ne vrati u Vodoliju, ali ne treba brinuti zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga. Prisećajte se stvari i preispitujte ih kako biste se osvestili i spoznali šta treba da promenite. U ovom razdoblju pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim važnim ljudima. Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba iskoristiti ovaj nalet brbljivosti u svoju korist. Otkrijte lepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...