KOmentari samo pljušte

Ko mi zbog korone ne dođe na svadbu, za mene je mrtav!

Opšta panika zbog aktuelnog virusa vlada širom planete, ali jedna mlada nimalo se ne boji i vrlo je kategorična po pitanju dolaska na njeno venčanje

Lifestyle
11:28h Autor:
Ko mi zbog korone ne dođe na svadbu, za mene je mrtav!
Foto: Shutterstock

Svi znaju kakvo "ludilo" može da uhvati žene kad se približi dan venčanja, ali jedna mlada definitivno je otišla i korak dalje pa je zapretila prijateljima da "za nju više ne postoje" ako zbog straha od korone propuste njen veliki dan.

U svom postu na Fejsbuku Amerikanka je naglasila da neće dozvoliti da joj paranoja zbog korona virusa upropasti svadbu.

"Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 meseci planirajući venčanje. Potrošila sam hiljade dolara. Vežbala sam, planirala budžet, izbegavala svađe u porodici, personalizovala poklone, odgovarala na milion mejlova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim da podsetim svoje goste da, ako ne dođu na moje venčanje, za mene su mrtvi", napisala je.

Ona je naširoko pisala o "mukotrpnom poslu" organizacije venčanja koji je obavila, ističući da je opravdano da svoje goste podseti kako je "nije briga za virus i njihove strahove".

"I ja bih bila besna, ali prokleto razmisli i o drugima malo, ne samo o sebi", pisale su žene u komentarima.

Još jedna buduća mlada poručila je da se ona udaje već 28. marta ove godine i da će, kako kaže, "biti potpuno jadno ako neki od prijatelja i članova porodice ne dođu zbog korona virusa", ali je dodala i kako razume da je zdravlje ljudima na prvom mestu.

"I mi bismo radije da naši prijatelji i porodica proslave s nama, ali ne želimo zbog toga da rizikujemo da se tako poklopi pa da niko od njih tu ni ne bude da nam čestitaju prvu godišnjicu braka", zaključila je devojka.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su oštrije osudili post ove mlade koja ne prašta izostanak gostiju s njenog venčanja.

"Nadam se da će za 37 dana tvoj mladoženja naći neku finiju devojku od tebe".

Šta vi mislite? Kako bise vi postupili da ste na mestu ove mlade?

Podelite s nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs