Više nema čekanja na sreću

Šta je to život, a šta prava sreća: Ovo morate da probate!

Specijalno za vaše najlepše trenutke

Lifestyle
10:24h Autor:
Šta je to život, a šta prava sreća: Ovo morate da probate!
Foto: Shutterstock

Nije život samo jurnjava za obavezama, život je i da se malo provedeš i uživaš, da napraviš predah i odmoriš i i dušu i telo, da bi, na kraju krajeva, mogao da nastaviš da juriš za tim istim obavezama...

A sreća? Može li sreća stvarno stati u džak pun para, kako mnogi misle i zbog toga jure samo za novčanicama? Nije. Reći će vam svako ko ima novca, ali i ko nema, a voleo je. Ili voli. Taj i sa poslednjih 200 dinara u džepu zna šta je sreća.

To je onaj osmeh voljene osobe zbog male pažnje koja govori mnogo. To je majčin zagrljaj i iskra sreće u njenom oku. To je kad prvi put čuješ “mama” ili “tata”. To je kad ponosan kažeš roditeljima da si diplomirao. To je kad iz kutijice izviri svetlucavi kamenčić.

To je kad si zdrav. To je kad čuješ da je neko tebi znan pobedio bolest. To je kad te pitaju kako si, a ti iskreno kažeš - dobro. To je kad konačno skineš taj prokleti kilogram i ponovo uđeš u omiljene farmerke. To je kad grickaš omiljen slatkiš i podeliš ga s onim koga voliš. To je kad omiljena Plazma izađe u novom izdanju i jedva čekaš da je probaš...

Takvi trenuci se pamte ili dugo ili zauvek, pa zaslužuju da budu upotpunjeni još jednom malom srećom koja će ih učiniti još lepšim.

Više nema čekanja na sreću - sreća te sada čeka na rafovima u svim prodavnicama, u prelepoj, elegantnoj ljubičastoj kutiji punoj najčokoladnije Plazme ikada - Plazma Stiksi, sa čak 65% mlečne čokolade za najlepši i najhrskaviji doživljaj slatkog!

foto: Promo

Bogati ukus savršene poslastice kreiran je specijalno za vaše najlepše trenutke, bilo da je u pitanju dragoceni, retki momenat samoće ili topli porodični trenutak sreće.

Požurite po svoju malu sreću - najtanja Plazma i kombinacija mlečne čokolade sa hrskavim komadićima predstavlja Plazma Stikse, a za ljubitelje lešnika tu su i Plazma Stiksi lešnik koji te čekaju da postanu najdraži gosti vaših najlepših trenutaka! Plazma Stiksi čekaju da ih probate i osetite sreću u svakom hrskavom zalogaju!

Plazma Stiksi – Nerealno čokoladni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs