PRAVI FAN

Megan Markl je njen idol: Helen je do sad potrošila hiljade dolara kako bi izgledala identično kao ona! (FOTO)

Nije tajna da mnoge žene pronalaze inspiraciju u stajlinzima Megan Markl, ali ova dama je rešila da iskopira baš svaku njenu odevnu kombinaciju

Lifestyle
17:25h Autor:
Megan Markl je njen idol: Helen je do sad potrošila hiljade dolara kako bi izgledala identično kao ona! (FOTO)
Foto: Profimedia

Helen Blek (39) živi u NJujorku i odvaja velike količine novca kako bi izgledala identično kao njen idol. Životni stil i način oblačenja Megan Markl su je toliko opčinili da je odlučila da do kraja života prati u stopu događaje na kojima se ona pojavljuje.

Sve je počelo pre dve godine kada je Helen zapao za oko jedan njen stajling koji joj je poslužio kao inspiracija, pa je rešila da se obuče baš tako. Kada se pojavila na radnom mestu komplimenti nisu prestajali da pristužu, a s obzirom da se tek vratila sa porodiljskog i kako joj je samopouzdanje bilo poljuljano ovi komentari su joj izuzetno prijali.

Tada je Helen krenula intenzivno da kopira kombinacije Megan Markl.

Jelena od Srbije branila čast svih srpskih žena: Pola života provela u zatvoru, odvojena od dece i muža!

"Kada sam saznala da su princ Hari i Megan zajedno, počela sam da ih pratim češće, kao i princa Vilijama i vojvotkinju Kejt, koje jako volim", rekla je Helen.

Zamolili su tinejdžere da 8 sati provedu sami bez telefona i interneta: Ruski eksperiment koji ledi krv u žilama!

"Kada sam je videla u ljubičasto-crvenoj kombinaciji koju je nosila kada je već uvelik bila trudna, sinula mi je misao da želim baš tako da izgledam. Bila je tako elegantna i samouverena u tim jarkim bojama i odmah sam pomislila kako i ja imam slične komade u svom garderoberu", objašnjava Njujorčanka.

Imam 44 godine i preko 300 kilograma: Ovako izgleda moj život!

foto: Profimedia

"Volim je jer je žena za primer. Inspiriše me jer ona ne prestaje da radi, čak iako ima tu mogućnost. Nedavno se porodila, a izgleda fenomenalno. Nema razloga da ne bude moj idol", zaključila je ona.

Šeron Stoun otvoreno o starenju: Evo zašto život postaje mnogo bolji kada napunite 50!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs