Verovanja

10 znakova da neko neprestano misli na vas: Ništa nije slučajno!

Naša podsvest može mnogo toga da nam kaže, samo moramo da naučimo da čitamo znake

Lifestyle 30.01.2020. - 09:59h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Kada se emocionalno vežemo za drugu osobu, između nas nastaje nevidljiva veza. Čak i ako više nismo bliski i ne razgovaramo sa tom osobom, možemo osetiti njegovu tugu ili sreću. 

 

Kako možete da znate da ta osoba misli na vas? Evo nekoliko znakova:

 

1. Neočekivan nalet emocija

 

Zamislite situaciju gde se lepo provodite, a u sledećem trenutku vas rastuži neki detalj. Imate nalet emocija koje vas preplave i osećate se čudno. Velike su šanse da u tim momentima neko vama blizak priča ili  razmišlja o vama. To može biti vaš partner ili stari prijatelj.

 

2. Sanjali ste određenu osobu

 

Možda nikad do sada niste stanjali tog poznanika ili prijatelja, ali sinoć se pojavio u vašim snovima. Možete osetiti šta ta osoba misli, šta radi, kako govori. Najverovatnije je da je njegovo pojavljivanje u vašim snovima povezano s time šta on misli oo vama i da kroz san pokušava da vas kontaktira. 

 

3. Želja da budemo bliži

 

Mnogi ljudi veruju da nas sudbina spaja. U stvari se zaljubljujemo jer podsvesno osećamo da je osoba koja misli na nas u stanju da zadovolji naše potrebe. Ovo objašnjava zašto tražimo načine da to unesemo u svoj život i smanjimo udaljenost između nas. Stiga, ako je određena osoba stalno u vašoj blizini, to je siguran znak da misli na vas i nesvesno poseže za vama.

 

4. Dugi osemh

 

Obratite pažnju šta radite kad sretnete starog prijatelja kojeg  dugo niste videli. Osmehnete se i osmeh vam ostaje na licu duže od 10 sekundi. Osoba koja često misli na vas, sa vama će razgovarati drugačije nego sa ostalim.

 

5. Ta osoba vam je često u vidnom polju

 

Osoba koja misli na vas, ona želi i da bude blizu vas. Stoga ćete je često viđati okolo. Zbaog toga obratite pažnju ko je najčešće u vašem okruženju.

 

6. Stopala te osobe su uvek usmerene u vašem pravcu. 

 

Stopala se prirodno okreću u pravcu u kojem želimo da idemo. Postoje podsvesna veza između naših namera i pravca koji nam pokazuju stopala. Ako ste u društvu ljudi, stopala će uvek biti okrenuta prema onim koje simpatišete.

 

7. Zainteresovana je za vaše prijatelje

 

Osoba koja vas simpatiše, biće zainteresovana i za vaše prijatelje. 

 

8. Dolazi kod vas bez razloga

 

Kada ste nekome simpatični, ta osoba će tražiti svaki način da privuče vašu pažnju. Želeće da dođe kod vas, čak i ako za to nema objektivnih razloga. 

 

9. Uši vam gore

 

Staro narodno verovanje kaže da ako vam uši gore ili vas svrbe, neko priča o vama. Ako vas levo uvo svrbi, neko razmatra vaše mane. Ako vas desno uvo svrbi ili gori, neko ko vas voli priča o vama.

 

10. Iznenadno kijanje

 

Opet narodno verovanje kaže da iznenadno kijanje znači da vas neko spominje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...