ZA KVALITETNIJI ŽIVOT

Na ovim komadima ne treba štedeti: Svaka žena sebi mora da priušti ove 3 stvari!

Štednja nije opcija u ovom slučaju

Lifestyle
Autor:
Na ovim komadima ne treba štedeti: Svaka žena sebi mora da priušti ove 3 stvari!
Foto: Shutterstock

Kad kupujete ove komade ni jedna cena nije prevelika. Život je jedan i sebi treba udovoljiti ponekad, a ovi komadi će život učiniti mnogo lakšim.

Kvalitet je ono na šta treba obratiti pažnju, a ne kvantitet.

Kvalitetne i udobne cipele

Osim vizuelnog efektna, cipele imaju veliki uticaj na zdravlje nogu i pravilno držanje. Ukoliko nam je udobno u obući koju nosimo možemo da uradimo mnogo više stvari u toku dana. S obzirom da u njima provodimo veći deo dana, jako je važno da ih pažljivo i pametno odaberemo.

Kada je o ovom komadu reč, nikad prioritet ne treba da bude nisak cena.

Lepa i elegantna Lena Kovačević u emotivnoj baladi: Premijerno pogledajte spot za pesmu Požuri

foto: Profimedia

Krema za lice

Nega lica je obavezan korak bjuti rutine. Ni najskuplja šminka neće sakriti tragove loše nege, zato na ovim proizvodima ne treba štedeti. Kvalitetne kreme pružaju hidriranje kože tokom celog dana i odlična su podloga za šminku. Ona nas štiti od spoljašnjih zagađenja i štetnih uticaja, zato ne obraćajte pažnju kada ste u potrazi za ovim kozmetičkim preparatom.

Dušek

Zdrav i kvalitetan san su od izuzetnog značaja za zdravlje i pravilno funkcionisanje organizma, zato je udoban dušek obavezan. Bol u leđima, veliki podočnjaci i umoran i ispijen izugle dnisu ni malo privlačni i prijatni, zato investirajte u dušek koji će vam odgovarati.

Stručnjaci kažu da je idealan onaj dušek koji nije ni previše mekan, ali ni previše tvrd, a važno je i da ima zaštitu od grinja i ostalih alergena.

Bio je moćni milioner, a onda je rešio da ode na pusto ostrvo: Novac truje, ljudi nisu naučili šta je u životu važno!

foto: Shuterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs