prekipelo mu!

Njih osmorica su spavali sa mojom ženom: Iskoristio sopstveno venčanje da ponizi mladu!

Obrukao partnerku za sva vremena

Zanimljivosti
12:57h Autor:
Njih osmorica su spavali sa mojom ženom: Iskoristio sopstveno venčanje da ponizi mladu!
Foto: Profimedia

Za neke je venčanje najsrećniji dan u životu, za druge, nažalost, prilika za iznošenje prljavog veša. Upravo je jedan britanski mladoženja tako sopstvenu svadbenu iskoristio kako bi ponizio svoju partnerku i osmoricu prijatelja koji su navodno spavali s njom dok su bili vereni.

Koliko god ova priča bila neprijatna svakome ko se našao na ovom venčanju, možda bi vremenom bila zaboravljena da je jedan od gostiju nije ispričao u televizijskoj emisiji Grejama Nortona u kojoj se ljudi takmiče u pričanju anegdota iz života.

Sedeći u crvenoj fotelji, Šon je tako privukao pažnju govoreći o tome kako se sve odvijalo:

- Na večeri, svi su počeli da drže govore, a tada je mladoženja ustao i rekao: "A sada ćemo da odigramo jednu igru". Zatražio je od gostiju da ustanu i preokrenu svoje tanjire naopačke. Oni koji su pronašli crvenu nalepnicu trebalo je da ostanu da stoje i tako je cela sala počela da gleda u njih.

"Dobro pogledajte ovih osam muškaraca. Oni su spavali s mojom ženom dok smo bili vereni i sada tražim poništenje braka" rekao je nesuđeni mladoženja i napustio prostoriju.

Voditelj emisije Šonovu priču nagradio je gromoglasnim aplauzom, a priča se i dalje prepričava kao neviđeni blam i sramota.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs