Važnije od odeće i obuće

Pet stvari koje nikad neće izaći iz mode: Uživajte u onome što je zaista važno!

Ne postoji trend koji može da bude ispred, na primer, obrazovanja

Lifestyle
00:20h Autor:
Pet stvari koje nikad neće izaći iz mode: Uživajte u onome što je zaista važno!
Foto: Shutterstock

Danas je gotovo sve moda. Od stila odevanja do načina izražavanja, čini se da gotovo sve sfere života imaju svoje "trendove" koji se menjaju.

Ipak, kao i kod oblačenja, u životu postoji nešto što nikad ne izlazi iz mode, ali ne one dizajnerske, već životne mode. Trendovi odevanja, šminkanja, čak i zanimanja, menjaju se stalno, ali sledećih 5 stvari su "trend" koji nikada ne prolazi!

Kultura

Kakva god moda da dođe, kultura je ono što ne može da se potisne u drugi plan. Kultura je ta koja se uvek izdvaja i jedina koja ima moć da istakne čoveka i izdvoji ga iz mase.

Dobar stil

Pod dobrim stilom, naravno, podrazumeva se i stil odevanja, ali i stil izražavanja i ponašanja! Za dobar stil, dakle, nije dovoljno samo da se lepo obučete, već i da se ponašate pristojno, da se u svakoj prilici držite lepih manira i lepo izražavate, što zahteva puno čitanja i bogat vokabular.

Obrazovanje

Definitivno, ne postoji trend koji može da bude ispred obrazovanja! Ono može da vam otvori sva moguća vrata, a nedostatak obrazovanja da vam sva ta vrata zalupi pred nosom. To je nešto što nikada ne može da izgubi na vrednosti i ne podleže uticaju savremenih trendova i promena. Obrazovanje ne daje samo znanje iz različitih oblasti i nauka već nam pruža mogućnost da steknemo neophodno iskustvo, gradimo sebe kao ličnost i steknemo značajne životne veštine.

Dobre životne navike

Postoji li neki trend važniji od zdravlja? Naravno da ne, jer bez zdravlja je sve drugo uzalud. Za dobro zdravlje potrebne su dobre životne navike, kao što je zdrava ishrana, redovno vežbanje, čest boravak na svežem vazduhu u prirodi... Uz zdravlje ide i svežina i lepota, pa zašto da ne spojimo lepo i korisno?

Dobra kafa i vreme provedeno sa dragim ljudima

Postoje i oni trenuci koji nikada neće izaći iz mode. To je onaj momenat kada osetimo dobro poznati miris tek skuvane sveže mlevene kafe i onaj prvi gutljaj koji sadrži svu punoću njenog ukusa i koji nam pruža puno uživanje u omiljenom napitku! Još ako tu šoljicu ispijamo u društvu sa bliskim i dragim ljudima doživljaj je potpun.

Zaboravite trendove i uživajte u večnoj modi!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs