Astrologija

Dnevni horoskop za 18. decembar: Hvalisanje je početak sramote!

Rak zadovoljan, Vodolija uspešna, Ovan stidljiv, Bik slon alergijama, Blizanci se dvoume

Lifestyle
08:41h Autor:

OVAN

Očekuju vas problemi koje nećete baš lako rešiti. Zbog poslovne situacije ste veoma često pod stresom. Stidljivi ste i nije vam ni malo lako da na ovom polju napravite prvi korak ka osobi do koje vam je stalo. Urogenitalni trakt je osetljiv.

BIK

Nije povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete neko vreme stagnirati. Posvećeni ste voljenoj osobi i jako vam je važno da od nje dobijete pažnju i nežnost koju očekujete. Skloni ste alergijama.

BLIZANCI

Očekuju vas manje komplikacije kada je u pitanju polje posla, biće vam potrebno strpljenje da ih rešite. Dvoumite se oko toga da li da uđete u novu ljubavnu vezu sa osobom koja vam se udvara. Koža vam je sklona iritacijama.

RAK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni organizacijom posla koju ste napravili. Imate grižu savesti zbog neiskrenosti koju ste pokazali prema voljenoj osobi. Pokušajte da to ispravite. Moguć je pad imuniteta.

LAV

Možete da očekujete novu poslovnu priliku koju ćete iskoristiti na najbolji mogući način. Moguće je pomirenje sa osobom koju još uvek volite. Prošlost vam se sada vraća na velika vrata. Bolovi u grlu.

DEVICA

Uspešno rešavate probleme koje imate na ovom polju. Moguće je da vam drugi zavide na vašem uspehu. Očekuje vas prilika da osobi do koje vam je stalo pokažete kakva su vaša iskrena osećanja ka njoj. Čuvajte se prehlade.

VAGA

Niste spremni za drastične promene iako se spremaju neki preokreti. Potrudite se da budete spremni na iznenađenja. Voljena osoba bi mogla da pokaže neki gard ili distancu prema vama u narednom periodu. Potrebno vam je više sna.

ŠKORPIJA

Moguće je da se nalazite u situaciji koja je na neki način neizvesna. Nije vam lako da donesete nove odluke na ovom polju. Partner pokazuje da je spreman da vam se maksimalno posveti. Manji pad imuniteta.

STRELAC

Uspešno ćete obaviti ono što ste isplanirali za danas. Povoljan dan za posao je ispred vas. Moguće je da ćete upoznati novu osobu prema kojoj ćete početi da gajite veoma jaka osećanja u narednom periodu. Nema problema sa zdravljem.

JARAC

Niste spremni za nove poteze koji bi mogli da vam ugroze posao. Za sada se držite podalje od bilo kakvih rizika. Želite da odete korak dalje sa voljenom osobom i planirate zajednicu. Smanjite stres.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem bi moglo da vam bude ponuđeno napredovanje na polju posla. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati novo ljubavno poznanstvo koje vam donosi sreću. Povećajte unos vitamina.

RIBE

Uspešno ćete rešiti neke prepreke koje ste na ovom polju imali. Možete da očekujete da će se sve dobro završiti. Nedostaje vam da sa voljenom osobom pričate o svemu. Udaljili ste se. Generalno dobro zdravlje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs