veselje se pretvorilo u tragediju

Čekao je pred oltarom, ne sluteći da je nikad više neće videti: Priča koja će vam slediti srce! (FOTO)

Ona je u tom trenutku bila trudna, a lekari su carskim rezom izvadili bebu kako bi barem nju spasili

Lifestyle
14:43h Autor:
Čekao je pred oltarom, ne sluteći da je nikad više neće videti: Priča koja će vam slediti srce! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Bio je to za nju najlepši dan u životu. Sedela je u limuzini u venčanici putujući na svoje venčanje. U njenom stomaku razvijao se plod velike ljubavi, život joj se činio kao da ne može biti lepši. Međutim, u sekundi se neopisiva sreća pretvorila u najveću tugu.

Džesika Guedes (30) iz Sao Paula u Brazilu u vozilu je osetila jaku slabost i bolove u vratu. Njena majka mislila je da je to zbog prekomernog uzbuđenja, ali, nažalost, nije bilo tako. Umrla je nekoliko minuta pre nego što je trebalo da izgovori sudbonosno 'da'.

Ispovest novopečene mame koja će vas ostaviti bez reči: Bilo mi je teško, ali ove 3 reči su me izvukle!

Njen verenik, vatrogasac Flavio Gonsalvez (31) čekao ju je pred oltarom, ali uzalud. U početku je verovao da kasni jer je to nekako uobičajeno. Međutim, kako je vreme prolazilo, u njegove kosti uvukla se velika briga i strepnja. Ugledao je jednog od rođaka kako je pojurio i dozivao pomoć.

Tada je shvatio da je njegova ljubav izgubila svest u automobilu. U tom trenutku bila je u šestom mesecu trudnoće. Hitno su je prevezli u državno porodilište u Sao Paulu. Zatim je prebačena u privatno porodilište gde su carskim rezom izvadili bebu, kako bi barem nju pokušali da spasu. Za to vreme Džesikin mozak bio je mrtav - imala je moždani udar.

Srce će vam se stegnuti: Ispovest žene kojoj je umro muž, a svi joj okrenuli leđa!

Malena Sofiia imala je svega 930 grama i bila dugačka 34 centimetara. Smestili su je na odeljenje neonatalne intenzivne njege gde će provesti najmanje dva meseca.

"Bio sam zabrinut. Čekao sam je pred oltarom, ali nije dolazila. Odjednom je njen rođak dotrčao do mene i rekao mi da se onesvestila. Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala. Ponovo je došla do svesti i znala je da razgovaram s njom. Rekao sam joj: ' Dušo, ovde sam.'. Rekla mi je da ne brinem, da je sve u redu, ali da oseća jake bolove u vratu. U tom trenutku postao sam spasitelj, ono što radim poslednjih sedam godina", ispričao je Flavio brišući suze koje su mu se lile niz obraze.

Malo je zastao pa nastavio:

" Izveo sam je iz limuzine, pružio joj prvu pomoć i potražio moje prijatelje vatrogasce, koji su došli na venčanje, da mi pomognu. Prema izveštaju lekara, moja Džesika je doživela moždani udar zbog preeklampsije i unutrašnjeg krvarenja".

Njen rođak kaže kako nije bilo nikakvih znakova da nešto nije u redu.

" Džesika je pohađala satove prenatalne nege, nije imala visok krvni pritisak tokom trudnoće i bila je zdrava, bila je fizički aktivna i jela dobro".

Flavio kaže da je bila vrlo vesela osoba koja je volela život.

"Zračila je pozitivnom energijom i snagom. Jako sam se radovao što ću postati njen suprug i otac našeg deteta. Moram ostati jak uprkos svemu. Ljubav mog života me je naučila da poštujem i dobro se odnosim prema ženi kako bih znao pravilno da se brinem za našu ćerku", rekao je.

Potresna ispovest Šeron Stoun: Te kobne noći videla sam belu svetlost i preminule prijatelje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs