ASTRO PROGNOZE

Dnevni horoskop za 4. jun: Na pomolu su nova poznanstva!

Strelca očekuju nova iznenađenja na poslovnom planu, Rak nezadovoljan, pred Ribama srećne okolnosti

Lifestyle
08:27h Autor:
Dnevni horoskop za 4. jun: Na pomolu su nova poznanstva!
Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Iako na prvi pogled izgleda da je sve u redu, ako se malo budete skoncentrisali uvidećete da postoje slojeviti problemi. Pred vama je prilika da se upustite u jednu neobaveznu ljubavnu avanturu. Proverite krvni pritisak.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete biti veoma uspešni i da će vam finansije ići na bolje. Povremeno sumnjate u svoje emocije ka voljenoj osobi i imate utisak da je vaša veza u krizi. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas poslovno putovanje na kojem nećete biti preterano zadovoljni. Novo poznanstvo u vama budi nesigurnost, ponekad se osećate kao da imate nedostatak samopouzdanja a ni sami ne znate zašto. Povedite računa o sinusima.

RAK

Dolazite do manje zarade nego što ste očekivali, a to u vama budi određeno nezadovoljstvo. Imate utisak da vaša veza ne ide u pravcu u kojem ste se nadali da će ići. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

Ubedljivo najiritantniji horoskopski znak: Komplikuje do iznemoglosti i nikada ne popušta!

foto: Profimedia

LAV

Moguć je pad koncentracije i neke greške koje ćete vi izazvati na ovom polju. Nemojte da preterujete sa svojim reakcijama. Veoma ste skloni svađama i nije vam lako da smirite situaciju. Problemi sa vrtoglavicom.

DEVICA

Imate neke ideje za novi posao ali kao da nemate dovoljno energije da ih sada sprovedete u delo. Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba sa kojom ste ostvarili posebnu vrstu emotivnog odnosa. Povedite računa o cirkulaciji.

VAGA

Niste sigurni koji potez bi trebalo da povučete na poslovnom polju kako biste rešili probleme koji vas opterećuju. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa emotivnim partnerom. Dobro se osećate i zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Poslovno napredovanje koje priželjkujete već neko vreme će se odložiti malo. Iako vam je delovalo da voljena osoba želi sve sa vama, odjednom se povlači a vi ne znate šta je izazvalo takav stav kod nje. Zubi su vam osetljivi.

STRELAC

Moguće je da vas očekuju i nova iznenađenja na polju posla, okolnosti se menjaju veoma neočekivano. Ne želite da uđete u novu vezu. Sloboda vam odgovara, uživate sa prijateljima i zadovoljni ste. Dobro se osećate.

JARAC

Okruženje vam nije naklonjeno i imate dosta neprijatelja na poslu. Danas vas očekuju manje neprijatnosti. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati komplikacije i da će vam odnos biti otežan. Kosti su vam osetljive.

VODOLIJA

Možete imati sreće pri rešavanju problema koje na ovom polju imate od ranije. Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos. Nije vam lako da joj otvoreno pokažete osećanja. Moguća je slaba cirkulacija.

RIBE

Pred vama su srećne okolnosti u kojima ćete se dobro snaći. Poslovna atmosfera vam ide na ruku. Lako biste mogli da se upustite u novu vezu. Spremni ste da na polju ljubavi malo eksperimentišete. Bavite se sportom.

Bik rođeni vođa, Rak vrlo osećajan, Škorpija veoma strastvena: Evo po čemu je svaki horoskopski znak poseban!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs