zodijak

Bik rođeni vođa, Rak vrlo osećajan, Škorpija veoma strastvena: Evo po čemu je svaki horoskopski znak poseban!

U nastavku vam otkrivamo koja je najprivlačnija osobina svakog horoskopskog znaka.

Lifestyle 18.05.2019. - 17:50h Autor: Stil/ cover.style
Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoje slabosti, mane i prednosti. Što je nekom prednost, to je nekom slabost! Saznajte šta vas izdvaja od ostalih horoskopskih znakova! 

 

Ovan

 

Ovnovi su i tvrdoglavi i temperamentni, ali kada nešto zacrtaju, idu do kraja dok to ne ostvare! Poznati su po izuzetnoj strastvenosti prema svemu što rade, a suprotni pol obaraju s nogu svojom hrabrošću i odlučnošću.

 

Bik

 

Bikovi su rođene vođe. A osim što vole finu hranu, suprotni pol oduševljavaju svojom ambicioznošću i uspešnošću. Jednom kada se zaljube, poklanjaju svoju pažnju bezgranično i samo kako to oni znaju.

 

Blizanci

 

Blizanci su poznati po svojoj hirovitosti, zato treba da pazite da vas ne zavaraju, i da procenite da li je istina šta vam govore jer su vrlo slatkorečivi i popularni u društvu i osvajaju čim progovore.

 

Rak

 

Rakovi su vrlo senzibilni i osećajni, a osvajaju svojom nepredvidivošću i spontanošću. A kada se zaljube, vole intenzivno i strastveno!

Lav

 

Lav je najšarmantniji i najglasniji znak Zodijaka. Lako ćete ih primetiti u društvu jer su izuzetno harizmatični i popularni. Vešti su zavodnici, ali imaju i veliki ego i očekuju komplimente i pohvale na svoj račun.

 

Devica

 

Imaju potrebu sve što rade dovedu do perfekcionizma što mnoge iritira. Međutim, prijatelji ih opisuju kao vrlo odane i brižne osobe, na žalost ne ostavljaju takav utisak u početku jer deluju vrlo hladno i suzdržano.

 

Vaga

 

Vage su vrlo inteligentne, komunikativne, snalažljive, a i vrlo privlačne. Ne vole da ulaze u konflikte i trude se da svaku razmiricu reše na miran i razuman način i zato su i omiljeni u društvu.

 

Škorpija

 

Škorpije su najstrastveniji i najseksualniji znakovi Zodijaka, a uz to su i misteriozni što mnoge pripadnike suprotnog pola i privuče. Oni su majstori zavođenja, ali pazite jer imaju i svoju mračnu stranu!

Strelac

 

Imaju naglašen avanturistički duh, na žalost on deluje i na njihovu prevrtljivost tako da nikad zapravo ne znate na čemu ste sa njima. Njihova dobra strana je što su dobrog srca i vole pomagati ljudima u potrebi.

 

Jarac

 

Osobe u znaku Jarca su pomalo zatvorene. Drže se svojih uverenja, koriste više razum od emocija, iako kada se otvore pokažu i svoju emotivnu stranu.

 

Vodolija

 

Vodolije su originalne osobe koje će za svaki problem naći praktično rešenje. Vrlo su kreativni. Osvajaju svojim šarmom, ali često nisu svesni svojih mogućnosti.

 

Ribe

 

Ribe su jedan od najemotivnijih znakova u Zodijaku. Brzo se vežu za druge osobe, a kada se zaljube, vole svim srcem. Brižne su i odane i kao takve omiljene su u društvu.


Horoskop otkriva: Evo koliko ćete dece imati!

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...