Koncerti Lene Kovačević na leto

Omiljeni solista čije koncerte posećuje publika u velikom broju

Muzika
Autor:
Foto: Promo

Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji, regionu i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova CAFE i DUBINE koji je objavljen početkom februara, Lena Kovačević će održati niz koncerata tokom leta.

 

Koncert u Beogradu zakazan je za 15. jun u Botaničkoj bašti kao deo manifestacije Wine Garden.


Publiku očekuje fantastični muzički događaj u ovom posebnom ambujentu jer će pored Leninih novih singlova moći da uživa u jedinstvenom zvuku nezaboravnih domaćih kao i svetskih hitova koji su obeležili godine za nama a u originalnim aranžmanima Lene i njenih muzičara.

 

U toku letnjih nastupa izdvaja se koncert 30.juna u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, članove državnog operskog orkestra Braunšvajg, u sali manastira Marijental.

 

Ovaj ansambl predvodi violinista Jožef Žiga. Od 1994. član je Državnog orkestra Braunšvajga u kojem kao zamenik koncert-majstora aktivno obogaćuje koncertni život na tom prostoru.

foto: Promo

Omiljeni je solista čije koncerte posećuje publika u velikom broju.

 

Na listi letnjih Leninih koncerata nalazi se 5. jula Kotor Art Festival sa Big bendom RTS-a. Ovaj festival okuplja impresivan broj međunarodnih umetnika sa programima na brojnim ambijentalnim lokacijama u Kotoru i širom Boke.

 

U nastavku leta i jeseni Lena će nastupati i snimati u Srbiji, Makedoniji, Italiji..

 

Detaljne informacije o nastupima mogu se naći na njenom zvaničnom Instagram nalogu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...