astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. mart: Bogata je teško darovati, sita gosta još teže častiti!

Škorpija mora da se čuva srčanih smetnji, Ovan treba da smanji alkohol, Bik je sumnjičav, Vaga pod pritiskom

Lifestyle
08:38h Autor:

OVAN

Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Generalno možete da očekujete da ćete imati sreće na poslovnom planu. Sada se nalazite u malo težem periodu na polju ljubavi, pa preispitujete neke svoje odluke. Smanjite alkohol.

BIK

Solidna situacija vas očekuje. Poslovi vam idu sasvim stabilnim tokom i sve je u najboljem redu. Iako partner tvrdi drugačije, vama je njegovo ponašanje sumnjivo i smatrate da postoji još neko. Skloni ste upalnim stanjima.

BLIZANCI

Moguće je da imate tremu i da vam nije lako da nađete dovljno energije i samopouzdanja za nov poslovni početak. Povoljan je dan za ljubav, pred vama je period u kojem ćete biti srećni sa partnerom. Bolovi u donjem delu leđa.

RAK

Imate pred sobom mnogo obaveza, pa je važno da se dobro organizujte i da se posvetite poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama na polju ljubavi. Očekuje vas dobra faza na ovom polju. Manji pad imuniteta.

Čuva tajne i veran je do groba: Na ovaj horoskopski znak uvek možete da se oslonite!

Dnevni horoskop za 26. mart 2019. godine
Dnevni horoskop za 26. mart 2019. godinefoto: Shutterstock

LAV

Moguće je da ćete biti spremni da prihvatite ponudu koju ste dobili i da nastavite da razvijate svoj posao u dobroms meru. Moguće je da imate česte nesuglasice sa voljenom osobom. Manji pad energije vas prati danas.

DEVICA

Pruža vam se šansa da napredujete. Sada je trenutak da pokažete svoju upornost. Vašem partneru prija to što ste mu posvećeni. Lepo vam je kada ste zajedno i ljubavno polje vam je stabilno. Psihosomatski problemi.

VAGA

Moguće je da nemate dobru komunikaciju u poslovnom okruženju i da vam to stvara sve veći pritisak. Očekuje vas dan u kom na ljubavnom polju može biti zanimljivih dešavanja. Koža vam je osetljiva i podložna iritacijama.

ŠKORPIJA

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju biti promena na koje svesno niste sasvim spremni. Voljena osoba bi mogla da vam pokaže da je spremna da na neki način zajedno rešite probleme. Mogući su manji srčani problemi.

Astro majstor otkriva: Ljude ovog godišta u 2019. čeka dobitak na lutriji! Ovo su srećni dani i brojevi za svaki znak!

Dnevni horoskop za 26. mart 2019. godine
Dnevni horoskop za 26. mart 2019. godinefoto: Shutterstock

STRELAC

Vreme je da se suočite sa poteškoćama koje vas očekuju na ovom polju. Nemate ništa od bežanja od problema. Imali ste neke dileme u vezi toga da li da priđete osobi koja vam se dopada. ste osetljivi danas.

JARAC

Nije preterano povoljan dan pa se potrudite da ne rizikujete u bilo kom smislu. Želite da osvojite osobu do koje vam je stalo i nećete odustati dok ne budete uspeli u tome. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

VODOLIJA

Očekuje vas jako povoljan dan tokom kojeg ćete imati mogućnost da realizujete sve svoje poslovne planove. Imaćete novo poznanstvo koje će u vama probuditi interesovanje i radoznalost. Osećate se dobro.

RIBE

Možete da očekujete da će vam se finansije stabilizovati i da ćete uspeti da ostvarite pozitivne preokrete. Stabilna ljubavna situacija vam uliva osećaj mira. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Problemi sa zubima.

Duhovnost i astrologija: Škorpiju privlači okultizam, Lav ne priznaje nijednu veru osim svoje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs