Astro prognoza

Dnevni horoskop za 9. februar: I jedan je neprijatelj mnogo, a sto je prijatelja malo!

Vaga uporna, Bik napreduje, Ovan osetljiv, Devica srećna, Lava muče migrene

Lifestyle
10:44h Autor:

OVAN


Moguće je da ste pokazali da ste sposobni da napredujete i da će vam nadređeni poveriti neke veće odgovornosti. Ukoliko budete bili preterano ljubomorni, mogli biste da oterate voljenu osobu od sebe. Osetljiva koža.

BIK


Dolazite do prilike da napredujete i daostvarite bolju poslovnu poziciju a uskoro vas očekuje i prilika za bolju zaradu. Sve dok ste spremni da se borite za ljubav sa voljenom osobom, veza će trajati. Podložni ste upalnim stanjima.

 

BLIZANCI


Dolaze vam neke neočekivane promene koje bi mogle da vam uzdrmaju tlo pod nogama na ovom polju. Moguće je da ste razočarani u svog partnera i da sada vidite njegovu stranu ličnosti koju pre niste. Čuvajte svoju jetru.


RAK


Imaćete sreće i ostvariti poboljšanje na polju finansija. Moguće je da ćete preko neke ženske osobe dobiti lepe vesti. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Današnji dan je povoljan za ljubav. Zdravlje je dobro.


LAV


Pred vama su promene na poslovnom polju. Moguće je da vam nove okolnosti ulivaju osećaj nsigurnosti. Dosadile su vam česte svađe i imate utisak da je došlo vreme da polako svako krene na svoju stranu. Migrena vas muči.


DEVICA


Pred vama je jako povoljan dan za nova dešavanja kao i za promene na polju posla. Imaćete neke dobre vesti. Ukazaće vam se šansa da ostvarite zanimljivo poznanstvo sa osobom u koju se zaljubljujete. Podložni ste prehladi.

 

VAGA


Veoma ste uporni u svojim pokušajima da ostvarite poslovni napredak i nećete da odustanete iako ne ide sve po planu. Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku. Osetljiva pluća.


ŠKORPIJA


Očekuju vas pozitivni preokreti na poslovnom planu. Ako se bavite ekonomskim poslovima možete da očekujete dobre promene. Posvetite se voljenoj osobi i uživaćete u lepim zajedničkim trenucima. Krvni pritisak vam varira.


STRELAC


Ukoliko se bavite privatnim poslom neće vam biti lako da ostvarite stabilizaciju jer je današnji dan za vas veoma promenljiv.Možete da očekujete značajna dešavanja sa simpatijom. Odličan je dan. Prijala bi vam veća aktivnost.


JARAC


Ako se bavite prodajom nekretnina možete da očekujete pozitivnu situaciju tokom današnjeg dana. Vidi se dobra zarada. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom uspeti da ostvarite stabilno stanje. Pazite na ishranu.

 

VODOLIJA


Očekuje vas povoljna atmosfera sa saradnicima. Zajedno ćete uspeti da nađete rešenje za većinu poslovnih problema. Osoba rođena u znaku Device može pokazati veoma jako interesovanje ka vama. Sinusi su vam malo osetljivi.


RIBE


Pred vama je veoma povoljan dan tokom kojeg vas očekuje prilika da ostvarite značajno poboljšanje zarade. Ako ste slobodni, današnji dan vam je veoma povoljan za početak nove emotivne veze. Zdravlje je solidno.


Ovo morate da uradite do 1. marta: Ostvariće vam se svi planovi ako zanemarite šta vam srce kaže!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs