Horoskop

Ovo morate da uradite do 1. marta: Ostvariće vam se svi planovi ako zanemarite šta vam srce kaže!

Dok Venera pomaže da u narednom periodu budemo zavodljivi, šarmantni i ljupki, energija Jarca čini da zavodimo, ali ostanemo hladni

Lifestyle
Autor:
Ovo morate da uradite do 1. marta: Ostvariće vam se svi planovi ako zanemarite šta vam srce kaže!
Foto: Profimedia

Horoskop - planeta ljubavi i obilja Venera ulazi u znak Jarca 2. februara i u njemu će se zadržati do 1. marta, a evo kakve će tragove na našoj sudbini i duši ostaviti ovaj misteriozan spoj, piše Lovesensa.

Kada zavodljiva i maštovita Venera uđe u znak analitičnog i uspešnog Jarca, vreme je da se posvetimo reputaciji, uspesima i ostvarenju poslovnih ambicija!

U ovom periodu treba da razgovarate sa ljudima koji su na položaju, odnosno sa onima koji mogu da vam daju važne savete i smernice. Važno je da se do 1. marta dobro organizujete, iskoristite potencijale i pokažete koliko se dobro snalazite u svakoj situaciji. Ovo je period previranja na polju karijere, ali je važno da se istaknete.

Kineski godišnji horoskop: Karijera, ljubav i zdravlje za svaki znak!

foto: Shutterstock

Jarac kao i njegov vladar Saturn lako eliminiše, bira objektivno i želi da "odvoji žito od kukolja". Njegove vodilje su snaga i sposobnost, a baš to treba stalno da vam bude na pameti dok je Venera u znaku Jarca.

Dok Venera pomaže da u narednom periodu budemo zavodljivi, šarmantni i ljupki, energija Jarca čini da zavodimo, ali ostanemo hladni. Razum će donositi odluke, a srce će trpeti. Međutim, ako ste dovoljno hrabri da otvorite dušu za nove ljubavi, pokažete svoju ranjivost, uspećete da se transformišete iz ledene kraljice u nežnu damu toplog srca.

Očekuju vas problemi u odnosima sa kolegama i prijateljima. Konstantno imate potrebu da neko nešto uradi za vas i da je neko dužan da vam pomogne. Ovakav stav ugroziće mnoge odnose i nećete lako podnositi odbijanje.

Koliko god prepreka imali i šta god da se promeni, važno je da ostanete mirni i staloženi. Pokušajte da obuzdate ego sa kojim ćete se puno boriti u ovom periodu. Vežbajte jogu, meditirajte, čitajte, posvetite se nekom hobiju.

Čime znakovi Zodijaka odbijaju ljude od sebe: Brutalno iskren horoskop!

foto: Shutterstock

Pokušajte krajem februara da popravite odnos sa partnerom, predložite neke zajedničke aktivnosti, pružite mu ruku i objasnite koliko je vaše srce nesnađeno, a opet tako nežno i željno ljubavi. Partner će razumeti, ali važno je da ne odustanete od puta transformacije.

Ne plašite se promene, ona je čarobni dragulj koji vas vodi do večne sreće!

Horoskop za februar 2019: Ovih 5 znakova očekuje velika sreća!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs