Ovoga puta budite potpuno spremni

Da vožnja do mora bude udobna i mirna, a sve stvari nadohvat ruke!

Nabavite na vreme sve što vam je potrebno

Leto sa LIDLom
Autor:
Da vožnja do mora bude udobna i mirna, a sve stvari nadohvat ruke!
Foto: Promo

Jun nam je stigao, datumi letovanja sve su bliže i mnogi su već upali u euforiju pred putovanje, pripremanje neophodnih sitnica i pakovanje.

Iako svi obožavamo odlazak na more, ono čega se većina turista užasava jeste višečasovno putovanje. Ovo posebno teško pada ljudima koji putuju sa decom, jer 10-20 sati sedenja u autobusu ili automobilu nikome ne prija, a posebno ne mališanima. Ubrzo nakon polaska, deci već postaje dosadno, nervozni su, vama se spava, a sedišta su tako neudobna da će vas vrat zaboleti već nakon sat vremena...

Zato je važno da na vreme pripremite sve što vam je potrebno kako bi putovanje prošlo udobno i mirno, bez nervoze i dosade!

Bez bola i ukočenosti

Znate kako se mnogi ljudi žale da ne mogu da spavaju tokom vožnje? Naravno da ne mogu, jer sedišta nisu namenjena za spavanje. Ali, sve što treba da uradite jeste da mislite na vreme i sa sobom ponesete jastučiće za putovanja. sa prijatnim punjenjem od mikro kuglica, za udobnu vožnju i miran san, bez bola nakon buđenja! Ponesite za svakog člana porodice po jedan, i videćete kako će putovanje za čas proći dok dremate kao na udobnom oblaku!

foto: Promo

Ponesite zabavu sa sobom

Budući da je u pitanju veoma ograničen prostor i dug put, važno je da pametno odaberete zanimaciju za svoju decu. Zvučne igračke, lopte i slično ne dolaze u obzir, najbolje je da to bude nešto što neće smetati ostalim putnicima koji spavaju, čitaju knjige...

Idealan izbor je dečja knjiga zagonetki, koja će mališanima satima držati pažnju, jer u sebi sadrže 100 zanimljivih zagonetki za razmišljanje i mnoštvo šarenih stikera za zabavu bez kraja!

foto: Promo

Sve neka bude nadohvat ruke

Da bi vam sve što vam je potrebno bilo nadohvat ruke, da biste izbegli situacije da vam deca zatraže nešto što im treba, a vi se setite da vam je baš to u gepeku, nabavite kvalitetan ranac sa puno mogućnosti skladištenja, kako bi baš sve neophodne sitnice mogle da vam stanu i budu na jednom mestu.

foto: Promo

Sve što vam je potrebno da bi vaše putovanje proteklo mirno i udobno čeka vas u najbližem Lidlu! U okviru specijalne letnje ponudeLeto je uvek u modi”, Lidl je za vas pripremio kompletan asortiman za putovanje - od kofera i rančeva, preko zanimacija za decu do udobnih jastuka za putovanje, ali i još mnogo, mnogo toga!

Požurite u najbliži Lidl i pronađite apsolutno sve što vam treba za letnji odmor, od suncobrana i kupaćih kostima do odeće i bazena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs