Svetski poznat

Doktor Sebi lečio neizlečive bolesti: Njegova tajna je jednostavna, samo jedite ovo!

Majkl Džekson, Edi Marfi i Džon Travolta samo su neke od slavnih osoba koje je Dr. Sebi izlečio od hroničnih bolesti i drugih zdravstvenih tegoba

Saveti stručnjaka
15:26h Autor:
Foto: Printscreen/ Facebook/Dr. Sebi Natural Healer

Zadnjih 28 godina dr. Sebi je uspešno lečio bolesti koje zapadna medicina smatra neizlečivim. Pravim imenom Alfred Bovman, dr. Sebi je samouki afrički doktor i travar koji je prirodnim metodama pomagao teško obolelim osobama.

 

Izlečio je brojne ljude od AIDS-a, lupusa, epilepsije, dijabetesa, bipolarnog poremećaja, raznih oblika raka, zavisnosti o drogama i drugih bolesti.

 

Takođe je imao hrabrosti da stane pred sud i Američko udruženje lekara kako bi odbranio sebe, svoj rad i svoje metode lečenja koje su pomogle velikom broju ljudi.

 

Naime, godine 1988. bio je uhapšen zbog "lažnog" oglašavanja i lečenja bez licence. Na sudu je za njega svedočilo 77 osoba, a nakon što je dokazano da su te osobe zaista izlečene, Dr. Sebi je oslobođen svih optužbi.

 

Hipokratova čorba: Stari lek protiv najtežih bolesti! (RECEPT)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Majkl Džekson, Edi Marfi i Džon Travolta samo su neke od slavnih osoba koje je Dr. Sebi izlečio od hroničnih bolesti i drugih zdravstvenih tegoba.

 

Skrob i životinjski proizvodi neprijatelji vašeg organizma

 

Zapadna medicina uzroke bolesti pronalazi u virusima, bakterijama i drugim mikroorganizmima. Za razliku od nje, Dr. Sebi smatra da je osnovni uzrok i okidač pojave raznih poremećaja i bolesti - sluz, odnosno njen višak u telu.

 

Prema njegovom tumačenju, bolest je zapravo rezultat akumulacije ovog toksina koji se nakuplja u telu, a ne izbacuje napolje.

 

Dr. Sebi je smatrao da je veliki problem savremenog društva ishrana bazirana na skrobu te životinjski proizvodi, koji zakiseljuju organizam. U kiselom organizmu stvara se toksična sluz.

 

Ona usporava i zapušava telesne rupe, a to vodi do upale. Dr. Sebi je tako tvrdio da se bolest može razviti samo u organizmu s kiselom pH-vrednošću. Ako je stanje organizma alkalno, nema upalnih procesa i osoba je zdrava i vitalna.

 

Pobedila rak i podmladila celo telo: Ovako se hrani Maja Volk! (RECEPT)

 

 

 

 

 

Stoga je prvi korak koji vodi prema zdravlju dijeta s alkalnim namirnicama, ali Dr. Sebi u svojim radovima savetuje i korak dalje, a to je post. Kao primer navodi Isusa, koji je postio punih 40 dana.

 

U načinu lečenja Dr. Sebija, post se kombinuje s prirodnim biljem, koje on naziva "cell food" ili ćelijska hrana.

 

To bilje hrani ćelije na svim nivoima, čisti ih od toksina te opskrbljuje najvažnijim mineralima. Dr. Sebi uveo je detoksikacijsku bio-mineralnu terapiju kojom se iz organizma uklanjaju nataloženi toksini.

 

Istovremeno ova terapija obnavlja ćelije i tkiva koja su oštećena zbog dugotrajnog kiselog stanja organizma.

 

Alkalne namirnice prema preporuci Dr. Sebija:

 

Kelj, avokado, anis, amarant, krastavci, jabuke, kamilica, kvinoja,salata (sve, osim ajsberg), banane, zova, divlji pirinač, pečurke (sve, osim šitaki), bobičasto voćekomorač, fonio, masline, trešnje, đumbir, kamutluk, urme, bamija (okra), smokve, morske alge, grožđe (sa semenkama), praziluk, limeta, bundeva, mango, paradajz (samo čeri i šljivarica), lubenica (s košticama), tomatillo (meksički paradajz), narandže, potočarka, papaja, tikvice, breskve, kruške, šljive.

 

Kada je reč o začinima, Dr. Sebi preporučuje bosiljak, peršun, origano, kapar, žalfija, kajenski biber, korijandar.

 

Od soli preporučuje čistu morsku ili himalajsku so, a od zaslađivača - agavin sirup i šećer od urme. Najzdravija ulja su, po njegovom mišljenju, kokosovo, maslinovo, ulje konoplje, ulje semenki grožđa, susamovo i bundevino ulje.

 

Svet u šoku, lekari potvrdili: Izlečila rak u 4. stadijumu jednom namirnicom! (FOTO, VIDEO)

 

 

FOTO: Thinkstock
FOTO: Thinkstock

 

 

Dr. Sebi ima još nekoliko, naizgled običnih, ali vrlo bitnih saveta za očuvanje zdravlja. Sve navedene namirnice najbolje je jesti sirove. Konzumirajte organsku hranu jer je ona konvencionalna često puna otrova.

 

Kako biste isprali i eliminirali toksine, pijte puno pročišćene, filtrirane vode. Nikad ne koristite mikrotalasnu!

 

Dr. Sebi je pomagao čovečanstvu sve do pre nekoliko dana. Osim u Los Anđelesu, radio je i u sklopu USHA Research Institute and Healing Villagea u Hondurasu, tropskog utočišta s prekrasnom divljom vegetacijom i lekovitim sumpornim termalnim kupkama.

 

Preminuo je upravo u Hondurasu, 6. avgusta 2016. usled zdravstvenih komplikacija koje su nastupile kada su ga tamošnje vlasti uhapsile zbog posedovanja manje količine novca u gotovini.

 

Dok detalji o smrti ovog dobročinitelja koji je život posvetio lečenju drugih još nisu poznati, celi svet putem društvenih mreža izražava žaljenje.

 

Tvrdi da je rak izlečila pomoću meda: Domaći lek spasao joj život! (RECEPT)

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs