ŠMINKER KIM KARDAŠIJAN PODUČAVA VIRALNU TEHNIKU PODIGNUTIH USANA: Evo kako da vam usne dođu do IZRAŽAJA pomoću šminke

Kada Mario Dedivanović objavi tutorijal, onda znajte da svaki savet zlata vredi.

Saveti stručnjaka
11:39h
ŠMINKER KIM KARDAŠIJAN PODUČAVA VIRALNU TEHNIKU PODIGNUTIH USANA: Evo kako da vam usne dođu do IZRAŽAJA pomoću šminke
Foto: Printskrin YouTube/ Makeup By Mario

Mario Dedivanović, šminker poznate rijaliti zvezde Kim Kardašijan, je na svom Jutjub kanalu objavio video u kom podučava tehniku podignutih usana.

,,Moja prepoznatljiva tehnika usana je najlakši način da vaše usne izgledaju punije i podignutije" rekao je šminker na početku videa.

U nastavku, pročitajte i pogledajte video o tome kako da podignete usne pomoću šminke i izgledate sofisticirano.

Prvo što je potrebno je da malo iscrtate gornju liniju usana, a zatim donju isto tako. Amorov luk bi trebalo da bude više iscrtan od spoljnih uglova. Ovaj korak čini da usne izgledaju punije, poboljšane i skraćuje prostor između nosa i usana.

Mario Dedivanović
foto: Printskrin YouTube/ Makeup By Mario

Vodite računa da ne crtate previše sa strane gde se usne spajaju, jer se može desiti da izgleda kao da vam usne idu nadole.

Sledeće, malo iscrtajte centar donje linije usana, a zatim produžite olovku nagore prema spoljnim uglovima usta, pomerajući olovku unutar linije. Upravo je ovaj efekat podizanja doveo do toga da tehnika postane viralna.

Mario Dedivanović
foto: Printskrin YouTube/ Makeup By Mario

Završni dodir dolazi difuzijom i blendanjem olovke za usne od uglova ka unutra četkom, a zatim kreiranjem definisane linije duž usne. Završite tako što ćete na četkicu naneti mrvicu pudera ili korektora, a zatim nanesite na ivice donje usne tako da linija bude oštra. Ovo stvara još veći efekat podizanja.

Pogledajte video radi bolje vizualizacije:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs