Sjajni rezultati

Potpuni preporod za 2 dana: Probajte prirodni tretman za čišćenje jetre! (RECEPT)

Hronični umor, iscrpljenost, problemi sa probavom i depresijom, siva i beživotna koža prvi su znaci da je vašoj jetri potrebno čišćenje

Nutricija
Autor:
Foto: Shutterstock

Jetra kao glavna nazovimo je "laboratorija" ljudskog organizma, može u sebi da sadržavi bezbroj kamenčića koje moderna medicina ni najsavremenijim metodama ne može da otkrije.

 

Za napitak koji će pročistiti vašu jetru biti će vam potrebno sledeće:

 

1/2 maslinovog ulja

1 veliki crveni grejp

4 kašike gorke soli

 

Pre nego što započnete sa tretmanom, potrebno je da pripremite organizam na čišćenje. Za početak ujutro na tašte, potrebno je da popijete 4 čaše od po 160 ml vode, zatim šolju čaja od aloa vere (čaj je potrebno pripremiti i zalediti 48 sati pre konzumacije zbog efikasnijeg delovanja).

 

Potom je potrebno da uradite nekoliko laganih vežbi u trajanju od 20 - 30 minuta. Ovo su preduslovi da naš organizam bude u najfunkcionalnijem stanju. Od 11 h - 14 h trebalo bi da jedete isključivo voće i pijete što više vode.

 

Nakon toga se više ne sme ništa da se jede ni pije.

 

Zbog ovoga srce ubrzano stari i propada: Nema veze sa ishranom i pušenjem, evo kako da to sprečite!

foto: Shutterstock

Nakon 14 h potrebno je da napravite rastvor od 4 kašike gorke soli i 6 dl vode, pa da ga podelite na 4 doze koje ćete staviti u frižider. U 16 h popite 1. dozu.

 

Nakon toga možete da isperete usta ili da popijete nekoliko gutljaja vode.

 

Maslinovo ulje i grejp, od kojih se pravi eliksir, trebaju da budu zagrejani na sobnoj temperaturi. U 20 h popijte 2. dozu gorke soli, a do 21:30 h završite sve aktivnosti i spremite se za počinak.

 

U 21:45 h pripremite smesu za čišćenje jetre: iscedite grejp kako biste dobili oko 1/2 šolje soka, pa u posudu s poklopcem soku dodajte 1/2 šolje maslinovog ulja. Dobro zatvorite posudu i promućkajte dok smesa ne postane vodenasta. Ako treba, idite u toalet, ali ne zaboravite da napitak popijete tačno u 22 h. Napitak se, inače, pije stojeći tokom 5 minuta (slabi i stariji tokom 15 minuta).

 

Najbolji izvor vlakana: Ovih 10 namirnica treba da uvrstite u svoj jelovnik što pre!

foto: Shutterstock

Nakon ispijanju napitka otiđite na počinak. Ako to ne uradite odmah, možete da sprečite izbacivanje kamenčića iz jetre. Lezite na levi bok, a preporuka je i da prozor sobe bude otvoren. Ostanite mirni 20 minuta i mislite na to što se dešava u jetri. Možda čak i osetite kako kamenčići putuju kroz kanaliće. Nećete osetiti bol, jer su zahvaljujući gorkoj soli, kanali otvoreni.

 

Sutradan, oko 7 h popijte 3. dozu gorke soli, a ako osetite mučninu čekajte da prođe, pa ispijte rastvor. Vratite se u krevet pa ponovo oko 9 uzmite poslednju 4. dozu gorke soli. Odležite još malo u krevetu.

 

Oko 11 h možete normalno da pijete i jedete: prvo voćni sok, pola sata kasnije malo voća, a nakon sat vremena lagani obrok, npr, kuvano povrće. Do večere bi trebalo da se osećate oporavljeno.

 

Napomena: Postupak regeneracije jetre prirodnim putem, uz pomoć gorke soli i grejpfruta, treba obavljati u skladu s preciznim uputstvima kako bi se postigao najbolji mogući efekat. Tretman čišćenja jetre traje 2 dana, a najbolje ga je napraviti tokom vikenda.

 

Oni tačno znaju šta rade: Ovako se onkolozi, dermatolozi i urolozi čuvaju od raka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...