Saznajte više

Suzan Luči (71) otkrila tajnu dobrog izgleda: Da mi je neko rekao da ću pre birati voće nego pomfrit, ne bih mu verovala! (FOTO)

Čuvena glumica nam otkriva šta jede u toku jednog dana

Fitnes & Nutricija
09:36h Autor:
Suzan Luči (71) otkrila tajnu dobrog izgleda: Da mi je neko rekao da ću pre birati voće nego pomfrit, ne bih mu verovala! (FOTO)
Suzan Luči, Foto: Profimedia

Suzan Luči je igrala ulogu Erike Kejn u seriji “All my children” punih 40 godina. Danas, 71-godišnja glumica izgleda bolje nego ikada, pridržavajući se zdrave ishrane i svakodnevne pilates rutine koje je čine sjajnom i aktivnom. Danas je za Bazaar.com otvorila vrata svog doma i pokazala nam šta priprema za doručak, ručak i večeru, usput otkrivajući i nekoliko tajni.

Suzan voli da započne dan čašom kafe sa organskim šećerom i punomasnim mlekom, navodeći da kafu smatra “ličnom” i da bi svako trebalo da napravi svoju posebnu. Zatim odlazi na pilates za koji tvrdi da joj daje jačinu u srednjem delu tela, fleksibilnost i energiju.

Ishrana broj 1, još od 1920. godine: Leči najteže bolesti, menja psihu, sagoreva svaki gram masnoće!

foto: Profimedia

Doručak treba da bude “gorivo koje je pokreće”, pa ovog puta bira grčki jogurt sa organskim bundevinim semenom i brusnicom. Ako je “cheat day", onda želi da vredi i jed ejaja ili palačinke sa borovnicama.

Za ručak i dalje želi da se oseća “fit i dobro”, pa hleb zamenjuje bazom od paradajza, uz koji priprema nekoliko parčića ćuretine sa avokadom, soli i biberom, sirćetom, maslinovim uljem i svežim mangom.

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

foto: Profimedia

Suzan je takođe priznala da se nije oduvek hranila zdravo. “Pre nego što sam počela da vežbam, da mi je neko rekao da ću birati pre voće nego pomfrit – ne bih mu verovala”, rekla je glumica.

Večera je poput “sastanka” sa njenim mužem, kuvarom Helmutom Hjuberom.

Par uglavnom sprema laganu salatu za početak, kojoj dodaje losos, brokoli i šargarepe pripremljene na pari. Za piće biraju šampanjac “jer je uvek dobro imati nešto penušavo”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs