PLAN KOJI DAJE REZULTATE

SMRŠALA NEVEROVATNIH 55 KG: Ceo život se borila sa debljinom, a onda je promenila jednu naviku i prepolovila se! (FOTO)

Ova devojka je inspiracija ženama širom sveta i čist je dokaz da je sve moguće ukoliko postoji volja

Fitnes & Nutricija
Autor:
SMRŠALA NEVEROVATNIH 55 KG: Ceo život se borila sa debljinom, a onda je promenila jednu naviku i prepolovila se! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / ketokarma

Imala je skoro 140 kilograma kada je shvatila da tako više ne može da živi i promenila život iz korena!

Suzana Rajan je mama iz San Franciska koja na Instagramu s pratiocima deli svoj put ka idealnoj figuri, a na slikama ćete videti da je uspela da je dostigne.

Suzana je usvojila princip poznat kao keto dijeta, ishranu koja je bogata mastima ali siromašna ugljenim hidratima, i kaže da joj je pomogla da skine 55 kilograma. Inspirisala je ljude koji su joj non-stop pisali za savete pa je svoj put pretočila i u knjige o keto ishrani.

Ona kaže da prvi korak nije bio "bušenje kašike" već promena načina na koji razmišlja.

"Svaki plan će propasti ako ne verujete u svoju moć da uspete. Postizanje zdravlja je put koji počinje iznutra. Celog života borila sam se sa manjkom samopouzdanja i depresijom, unutrašnji glas me je mučio i kroz savetovanje i čitanje dobrih knjiga na te teme uspela sam da napravim najvažniji korak. Važno je imati i prijatelje i porodicu pune podrške", rekla je ona.

Napredak, a ne savršenstvo, bio je moto kojim se vodila.

"Važno je da znate da su zdrave navike u ishrani večiti proces koji traje. Nikada nemojte razmišljati u smeru 'sve ili ništa'. Čak i ako pojedete nešto što je izvan vaše dijete, ne dozvolite da vas to 'spusti' i ugrozi ostatak tog dana", rekla je ona.

Ne preterujte ni u dijeti, ni u informisanju, savetuje Suzana.

"Ne plašite se grešaka, ne trudite se da saznate sve o nekoj ishrani. Krenite polako. Ja nisam ni merila ketone u krvi, samo sam jela hranu koja je poželjna u keto ishrani. Postojaće greške i normalno je da ih pravite, važno je da iz njih naučite", rekla je Rajanova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs