Odmorite se od pramenova

Fali vam inspiracija za frizuru? Ovo su najbolje nijanse kestenjaste boje kose za jesen!

U slučaju da želite da iz plave nijase pređete u braon, ili tražite načine da stilizujete braon kosu, ovo je pravo mesto da se inspirišete!

Nega
Autor:
Fali vam inspiracija za frizuru? Ovo su najbolje nijanse kestenjaste boje kose za jesen!
Foto: Instagram / ashley.graham.fanpage

U slučaju da vas zbunjuju silne nijanse i varijacije na braon kosu, od pramenova, balijaža, ombrea i sombrea, ne brinite!

Ovom prilikom izabrali smo čuvene brinete od kojih svaka na svoj način prikazuje različite nijanse braon boje.

U skladu sa vašim tenom, bojom očiju i crtama lica izaberite za jesen nijansu braon koja vam najviše odgovara, i prikladnu frizuru - kovrdžavu, ravnu i dugačku ili kratku!

Ešli Grejem

Manekenka Ešli Grejem ne podleže pritiscima varijacija na braon kosu i drži se čisto kestenjasto-braon nijanse, koja joj ide savršeno uz ten i bademaste braon oči.

Ako imate ten poput Ešli, i dugu braon kosu, izaberite ovu jednostavnu ali efektnu nijansu braon, i podignite kosu u viskok rep (ovo je koristan trik za žene sa slabijom kosom) i uz kombinaciju velikih minđuša izgledaćete seksi i samouvereno!

Staklena kosa: Hit frizura za kojom je Holivud poludeo!

Miranda Ker

Još jedna čuvena brineta i bivša manekenka Viktorijas Sikrita, Miranda Ker, takođe je pokazala kako duga braon kosa može efektno i elegantno da se stilizuje.

Da bi izbegla efekat skrivanja lica koje ponekad izaziva tamna braon kosa, Miranda je posvetlela samo jedan pramen koji je najbliže licu, kako bi lice delovalo svetlije.

Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža verovatno je najbolji primer brinete - nikada nije eksperimentisala sa pramenovima, plavom ili svetlijom kosom, i drži se tople braon nijanse.

Kejt je blagoslovena gustom kosom sa dosta volumena, tako da, ako imate sličan kvalitet kose, probajte da elegantno uvijete samo krajeve.

Ema Votson

Mlada glumica Ema Votson izabrala je svetliju nijansu braon, dok je frizura stilizovana suptilnim talasima i šiškama do pola čela - koje bi verovatno većina žena izbegla.

Ovaj neobičan izbor svakako ide uz nekoga Eminih godina, ali ako mislite da bi vam baš takva friuzura i nijansa išla uz vas, nemojte da dozvolite da vas stereotipi vezani za prihvatljivosti frizura za određene godine spreče!

10 stilskih pravila Amal Kluni: Jarke boje, savršen kroj, sveže isfenirana kosa! (FOTO)

Džesika Alba

Genetski blagoslovenoj glumici stoje sve boje kose - od crne, tamno i svetlo braon, svetlih pramenova i platinasto plave - tako da ne iznenađuje da izgleda savršeno i sa ombreom.

Nijansa korena kose savršeno se slaže sa obrvama i bojom očiju, dok je ostatak srednje dugačke kose pomešan svetlijim pramenovima.

Viktorija Bekam

Modna dizajnerka Viktorija Bekam sredinom devedesetih se proslavila sa bob frizurom, i pored silnih menjanja frizure u međuvremenu, poslednjih desetak godina vratila se frizuri koja je kao stvorena za nju.

Talasasti bob tamno braon nijanse ide odlično uz Viktorijin ten, oči i obrve, i u kombinacijom sa belom širokom majcom pokazuje koliko moderno i mladalački ova frizura može da izgleda.

Pirianka Čopra

Lepotica iz Indije Pirianka Čopra daje primer guste, kovrdžave, braon kose koja podseća na lavlju grivu.

Nažalost, sa ovako gustim kovrdžama ne izgledamo svi poput Pirianke, ali što da ne, probajte!

Kira Najtli

Poput Kejt Midlton, glumica Kira Najtli primer je još jedne engleske lepotice koja nije eksperimentisala sa bojama kose, i poznata je kao brineta.

Na primeru Kire vidimo kako puštena jaka braon kosa sa gustim, definisanim obrvama, crvenim karminom i srebrnim minđušama može da izgleda elegantno i mladalački.

Trend koji će obeležiti jesen: Šampanjac plava kosa daje zlatni odsjaj! (FOTO, VIDEO)

(Viktorija Lukić / Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs