Najbolje za vaše lice

Žene su poludele za ovim proizvodom: Neverovatno je šta sve radi vašoj koži!

Redovnom upotrebom postiže se perfektna hidratacija, blistavost, zdravi sjaj, punoća i vidljivo bolji tonus

Škola nege lica
Autor:
Žene su poludele za ovim proizvodom: Neverovatno je šta sve radi vašoj koži!
Foto: Shutterstock

Izgled naše kože ogledalo je brige i nege koju joj posvećujemo. Da bi vaše lice bilo blistavo i sijalo zdravim sjajem, koža mora da bude zdrava, za šta je velikim delom zaslužna ishrana. Takođe, na izgled kože utiču i navike poput pušenja i ispijanja alkohola, nedovoljno sna, ali i spoljašnji uzroci koje ne možemo da kontrolišemo.

Zagađenje iz vazduha na kožu deluje spolja i malo je načina na koje to možemo da sprečimo. Zato je neophodno da pronađemo dobar način da, pored obavezne hidratacije koja je ključna za lepu i zdravu kožu, obezbedimo i zaštitnu barijeru, koja će vaše lepo lice braniti od zagađenja.

Isto kao što su telu potrebni minerali da bi bilo zdravo i jako, potrebni su i koži - oni joj daju jačinu, otpornost, zdravlje i mladolikost.

S obzirom na brz način života u koji smo svi nekako nesvesno “upali”, teško je kroz ishranu uneti sve potrebne minerale i osigurati koži baš sve što joj je potrebno. Tu nam u pomoć priskače kozmetika, ali prilikom odabira preparata treba biti posebno pažljiv.

Kreme koje nanosite na lice moraju da budu dermatološki ispitane, neagresivne i prilagođene vašem tipu kože, ali moraju i da sadrže sve navedeno. Takav preparat bilo je veoma teško naći sve do sada - ceo svet priča o proizvodu Minéral 89, i to sa dobrim razlogom!

foto: Promo

Naime, kozmetički brend Vichy napravio je pravu pometnju lansiranjem novog proizvoda, koji je u rekordnom roku oduševio veliki broj žena u svetu, ali i regionu.

Prvo što Vichy Minéral 89 izdvaja od svih ostalih proizvoda na tržištu jeste to što sadrži 15 minerala koji su ključni za zdravu i lepu kožu. Kao i svi Vichy proizvodi, klinički je ispitan pod budnim okom stručnjaka, i što je najvažnije, ne sadrži alkohol, parabene, silikon, ulja, veštačke boje i mirise Upravo zbog toga, Vichy Minéral 89 odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj.

Broj 89 u imenu označava procenat mineralizovane vode koju proizvod sadrži, koja potiče iz srca prirode - iz dubine francuskih vulkana. Ta mineralizovana voda sastoji se od 15 minerala koji su ključni za zdravu kožu. Jedan od glavnih sastojaka je i hijaluronska kiselina prirodnog porekla, koja je takođe neophodna ako želite da vaše lice i dalje zrači lepotom i blistavim sjajem.

Redovnom upotrebom postiže se perfektna hidratacija, blistavost, zdravi sjaj, punoća i vidljivo bolji tonus. Koža postaje otpornija na zagađenja, čak i stres i umor, jer Vichy Minéral 89 praktično stvara štit, koji brani kožu od svih tih faktora koji narušavaju njen izgled i zdravlje.

Ovim proizvodom oduševljena je i naša poznata blogerka Dunja Jovanić:

"Ja sam matematičar i žena koja voli brojke, a i rođena sam '89 godine, i čim sam videla naziv proizvoda, rekla sam "Ovaj proizvod mi je suđen"! Termalna voda i hijaluronska kiselina su među mojim omiljenim sastojcima kada se radi o proizvodima za negu, tako da me nije iznenadilo koliko mi ovaj proizvod prija. Vichy Minéral 89 pogotovo volim da koristim pre šminke, jer s obzirom na teksturu koju ima, može da posluži i kao prajmer", kaže Dunja.

foto: Promo

U sjajan efekat Vichy Minéral 89 bustera uverila se i Brana Antonović, koja je već odlučila da će baš on biti njen omiljeni proizvod za predstojeće leto:

"Nakon nedelju dana redovnog testiranja, konačno mogu da podelim svoje prve utiske o proizvodu koji je ovih dana pobrao svu pažnju beauty zajednice. Šta je toliko interesantno u vezi sa ovim proizvodom? Odgovor je jednostavan: sve! Najpre, namenjen je svim tipovima kože: od suve i osetljive, preko normalne i mešovite do izrazito masne. Zatim, na spisku njegovih sastojaka nalazi se samo 11 stavki. U osnovi njegove formule jeste visoko mineralizovana Vichy termalna voda (čija je učinkovitost zaista neverovatna) udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Dakle, krajnje jednostavan proizvod sa izuzetno širokim spektrom delovanja (osim što je namenjen svim tipovima kože, pogodan je i za žene i za muškarce).

Kako se pokazao u mom slučaju? Kao idealan proizvod za matiranje moje masne T-zone i kao odličan prajmer. Njegova lakoća, osećaj svežine koji ostaje nakon nanošenja i činjenica da se neverovatno lako bori sa masnoćom mog lica, već sada mi jasno govori da će ovo biti moj omiljeni letnji proizvod. Nastaviću redovno da ga koristim kako bih vam detaljnije utiske prenela u postu koji će biti posvećen promociji ovog proizvoda. Za sada, od mene Mineral 89 dobija visoku ocenu i preporuku, posebno za sve moje sapatnice sa masnijom kožom", poručila je Brana.

foto: Promo

I Bojana Kostić imala je samo reči hvale za Vichy Minéral 89:

"Moj prvi utisak je da je koža neverovatno hidrirana, i to je ono što ćete osetiti odmah nakon samo prvog korišćenja. Koristi se dva puta dnevno, jednom ujutru, jednom uveče i potrebna je veoma mala količina proizvoda (2 pumpice). Osim dnevne nege ja ga intenzivno koristim i kao make up primer, jer se pokazao sjajno i kao proizvod koji ujednačava ten, podiže tonus i daje svež i prirodan sjaj kože. Puder sa lakoćom “leže” preko njega, lagano se blenduje i ono što je meni možda najbitnije je što se puder kao i korektor ne pomeraju. Proizvod se momentalno upija čim ga umasirate kružnim pokretima u kožu. Dakle ne ostavlja apsolutno nikakav film niti osećaj težine na licu", kaže blogerka.

foto: Promo

Čuvena blogerka Milica Novković, poznatija kao Mica Blogerica takođe je oduševljena efektom koji je na njenom licu ostavio Vichy Minéral 89:

"Možda moja koža ne trpi mnogo šminke, ali definitivno oseća posledice treniranja u različitim vremenskim uslovima. Znate da se aktivno bavim trčanjem, što podrazumeva trening po kiši i snegu, kao i po visokim temperaturama, što kožu dosta isušuje. Obzirom da Mineral 89 sadrži 89% termalne vode, idealan mi je pomoćnik u hidriranju. Toplo ga preporučujem i svim mamama koje nemaju dovoljno vremena da se posebno posvete nezi lica", kaže Milica.

Sve što treba da uradite jeste da ujutro i uveče nanesete dve kapi Vichy Minéral 89 bustera i nanesete na očišćeno lice. Već na prvi dodir, oduševiće vas lagana, gelasta struktura, koja će vam odmah podariti osećaj osveženja. Neka to bude prvi korak u vašoj rutini za negu - prvo nanesite buster, a zatim sve ostalo, kako bi proizvod mogao da deluje punom snagom.

Podarite vašoj koži najbolje - neka vam dan počne i završi se sa Vichy Minéral 89 busterom!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs