Rešite ih se

Manjak energije, umor, loš zadah: Ovo su znakovi da imate višak toksina u organizmu!

Koliko god spavali i odmarali, imate osećaj da ne možete obaviti sve poslove koji vas čekaju

Nega
10:49h Autor:
Foto: Shutterstock

Često se budite bez energije, hrana koju jedete čini vas tromima, kafa vas ne razbuđuje… Jednostavno se ne osećate dobro? Moguće je da u imate previše toksina u telu.

 

Donosimo vam neke od znakova koji mogu ukazivati upravo na ovaj problem.

 

Stalno ste umorni

Koliko god spavali i odmarali, imate osećaj da ne možete obaviti sve poslove koji vas čekaju. To može biti znak da vaše telo crpi energiju da izbaci suvišne toksine.

 

Zatvor

Creva svakodnevno primaju toksine iz hrane i pomažu da se telo izbori s njima. Kada nam probava nije redovna, svi toksini ostaju u delu probavnog trakta što ima negativan uticaj na ceo organizam.

 

Naučnici su sad sigurni: 99 % bolesti uzrokuje OVO, a način zaštite je tako lak!

foto: Shutterstock

Osetljivost na mirise

Smetaju vam svi intezivniji mirisi, čak i oni koje ste redovno koristili? Ako pri tom osetite i glavobolju, gotovo je sigurno da vaš organizam muči višak toksina.

 

Loš zadah

Loš zadah može nastati zbog bakterija u ustima, ali je isto tako znak kako vaša creva i jetra imaju problem s eliminacijom toksina iz tela.

 

Kako da ih izbacite iz tela?

 

Za početak pijte puno vode koja će pomoći izbacivanju toksina, a u dnevnu rutinu uvedite i čaj od maslačka, peršuna, korijandera. Vežbajte svakodnevno bar 30 minuta, a ako ste u mogućnosti, posetite i saunu. Tokom pranja zuba, ne zaboravite na higijenu jezika. Pazite na hranu – smanjite količinu suhomesnatih proizvoda i šećera, a jedite više povrća i voća.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...