Loto devojka

Aleksandra Gudelj na vampirskom tretmanu (FOTO)

Poput rijaliti zvezde Kim Kardašijan, srpska Loto devojka se, takođe u trudnoći, podvrgla ulepšavanju sopstvenom krvlju
Nega
13:42h
Aleksandra Gudelj na vampirskom tretmanu (FOTO)
Foto: Twitter / Aleksandra Gudelj

Voditeljka Prve televizije Aleksandra Gudelj podvrgnula se tretmanu lepote vlastitom krvlju, isto kao i rialiti zvezda Kim Kardašijan u martu ove godine. Interesantno je da su i Aleksandra i Kim taj tretman uradile u vreme trudnoće (Aleksandra Gudelj čeka drugo dete), i to je jedini tretman koji trudnice mogu raditi, naravno u dogovoru sa lekarom.

Loto devojka je fotografije iz ordinacije objavila na Tviteru.

- Vampirski tretman za anđeosko lice! – napisala je Aleksandra na svom Tviter nalogu, uz fotografije tokom tretmana i po završetku, sa svojom doktorkom.

Aleksandra se zapravo podvrgla jednostavnom i bezbolnom PRP tretmanu, poznatom i kao vampirski tretman, jer se koristi vlastita krv koja se ubrizgava u lice. Ovim tretmanom se poboljšava tekstura i kvalitet kože. Koža postaje blistavija, smanjuju se bore ili potpuno nestaju, a tamni kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi. Odlični rezultati se postižu i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, a takođe i u rejuvenaciji šaka.

Tretman je potpuno bezbolan, traje oko sat vremena i posle njega se pacijenti nesmetano mogu vratiti svojim dnevnim aktivnostima. Aleksandra je naglasila da je ona uradila samo jedan tretman, a da su preporučljiva tri u seriji za postizanje naboljih rezultata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs