Emotivna poslednja epizoda

Džej Leno napustio čuveni šou: Suze i smeh za kraj (FOTO)

Tokom 22 uspešne godine, domaćin popularne emisije bio je u prilici da ugosti predsednike, astronaute, filmske zvezde ali je na kraju bio zamoljen da ustupi mesto svežoj krvi
Vesti
19:10h
Džej Leno napustio čuveni šou: Suze i smeh za kraj (FOTO)

Domaćin popularne emisije "Talk Show" komičar Džej Leno posle 22 godine rada napustio je tu emisiju NBC televizije.

Leno je u svojoj poslednjoj emisiji rekao svojim obožavaocima da je najsrecniji čovek na svetu, pošto je bio u prilici da upozna predsednike, astronaute, filmske zvezde i da mu je to bilo neverovatno iskustvo.

Kantri muzičar Gart Bruks i komičar Bili Kristal bili su gosti Lenoove poslednje emisije "Jay`s historic farewell episode" pošto su na istom mestu bili u maju 1992. godine, odnosno u prvoj emisiji.

Iako je rad Lenoa pun humora, ovog puta emocije su izašle na videlo, pa su se mogle čuti tužne pesme koje su pevali Opra Vinfri, Kim Kardašijan, Kerol Burnet i drugi, ali i videti Sandra Bulok u suzama nakon vesti o napuštanju emisije.

Leno je takođe bio pun emocija. On je sa suzama u očima rekao u svom duhu "radio sam sa veoma talentovanim ljudima koji su napravili da izgledam pametnije nego što zaista jesam". On je pozvao svoje obožavaoce da nastave da gledaju njegovog naslednika Džimija Falona koji je obećao da će svog mentora učiniti ponosnim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs