Praktično, a povoljno: Do savršenih noktiju u samo 3 koraka!

Naked nails je veoma praktican jer ga je moguće poneti za sobom gde god poželite
Nega
00:56h Autor:
Foto: PR

Briga o noktima do sada je iziskivala mnogo vremena i novca ostavljenog u kozmetičkim salonima jer, naravno, ne možete dozvoliti da vaše ruke i nokti budu neuredni. Stalno ste u potrazi sa drugim rešenjem koje će vam pružiti negovane ruke a napraviti uštedu u budžetu i sada je ono konačno tu!

 

U pitanju je specijalni NAKED NAILS manikir set koji vam omogućava da u samo 3 koraka dobijete perfektno srđene nokte. OVDE se danas može kupiti po sniženoj ceni, a sadrži 3X2 dodatka: 2 za turpijanje, 2 za poliranje i 2 za visoki sjaj, a na aparatu koji ih pokreće moguće je izabrati dve brzine. Sa njim ćete se zasigurno rešiti svih nasavršenosti, zadebljanja i zanoktica.

 

Foto: PR
Foto: PR

NAKED NAILS je veoma praktican jer ga je moguće poneti za sobom gde god poželite. Tako ćete bilo da ste na poslovnom putu, zimovanju ili letovanje uvek moći da imate perfektno sredjene nokte bez odlaska u salon.

 

Pogledajte kako se jednostavno koristi:

 

 

Danas ga možete nabaviti po specijalnoj ceni klikom koja je skoro 53% niža od prvobitne!

 

Iskoristite ovu specijanu priliku i poručite svoj NAKED NAILS manikir set pozivom na broj telefona 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE 24/7h.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...