Najbolje za vaše lice

Uz ovakvu negu, bore nemaju šansu da se pojave: 5 ključnih sastojaka!

Svaka dama koja je prešla tridesetu mora da razmišlja o kompletnoj nezi kože
Nega
10:38h Autor:
Uz ovakvu negu, bore nemaju šansu da se pojave: 5 ključnih sastojaka!
Foto: Promo

Već sa ulaskom u tridesete godine, struktura kože počinje da se menja i tada je pravo vreme da svaka žena pronađe idealnu negu koja bi sprečila pojavu prvih bora.

Na proces nastanka prvih linija koje označavaju starenje utiče više faktora, počevši od genetike, preko načina života i svakodnevnih navika, do aktuelnog godišnjeg doba, koje različito utiče na kožu.

Zbog uticaja sredine koje koža trpi čitavog dana, ona uveče izgleda umornije i starije, kao da je prošlo nekoliko godina, a ne nekoliko sati. Tokom dana, ona gubi sjaj, čvrstina popušta, znakovi umora vidljivi su po celom licu i bore postaju značajno izraženije.

Da bi se sve to sprečilo, pre svega je važno znati šta je koži najpotrebnije u suzbijanju pojave bora. Da li ste znali da postoje sastojci koji mogu da uspore pojavu bora? Tamo gde su oni prisutni, znakovi starenja nemaju nikakve šanse!

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo je 5 najvažnijih, koje vaš preparat za negu treba da ima:

Monosaharid ramnoza

U pitanju je prirodni biljni šećer, koji ima jako anti-age delovanje. Monosaharid ramnoza jača strukturu kože, popunjava udubljenja koje su uzrokovale bore i stvara svojevrsnu zaštitnu barijeru protiv štetnih uticaja iz okoline.

Hijaluronska kiselina

Blagotvorno dejstvo ovog sastojka ogleda se u njegovoj sposobnosti da vezuje i zadržava vodu, što obezbeđuje potrebnu hidrataciju, a hidratacija je najbolji način da se spreči gubitak čvrstine i elastičnosti kože. Epidermis mlade kože prirodno sadrži ovu supstancu, ali se ona s godinama sve više gubi i zato je potrebno da je nadoknadite odgovarajućim preparatom koji sadrži hijaluronsku kiselinu. Pored hidratacije, hijaluronska kiselina umiruje kožu, deluje na punoću i tako ublažava vidljivost bora.

Retinol

Retinol je zapravo jedan oblik vitamina A, koji je neophodan koži, jer poboljšava hidrataciju i funkciju kolagena, koji je ključan za elastičnost kože. Hidrirana i elastična koža uspešno odoleva pojavi bora, a retinol pomaže da se postojeće bore izglade, koža zategne, a tanke bore postanu manje vidljive.

Foto: Promo
Foto: Promo

Adenozin i kofein

Najbolji mogući spoj za kožu su adenozin i kofein, koji zajedno veoma jako deluju protiv starenja kože. Adenozin ima moć da zagladi kožu i ublaži vidljivost izraženih, dubokih bora, dok kofein uklanja znakove umora deluje protiv gubitka sjaja. Adenozin i kofein u kombinaciji efektno obnavljaju i stimulišu kožu, i što je veoma važno, sprečavaju zadržavanje vode koje čini da lice izgleda umorno i otečeno.

Pitanje koje se sada samo nameće jeste - kako snabdeti kožu ovim sastojcima u dovoljnoj količini? Laboratorije Vichy nude odlično rešenje kroz svoju liniju proizvoda za negu kože Liftactiv.

Ova linija obuhvata sve potrebe nege kože lica protiv bora, uključujući i negu osetljivog predela oko očiju. Liftactiv linija sadrži svih 5 ključnih sastojaka protiv bora, koje vam omogućavaju efekat liftinga i biološko delovanje protiv dubokih bora i gubitka čvrstine kože.

Foto: Promo
Foto: Promo

Preporučujemo vam nekoliko najboljih:- Liftactiv Supreme dnevna krema

Isprobajte moćno delovanje adenozina i kofeina u dnevnoj kremi Liftactiv Supreme. Ova krema vam omogućava da trenutno uklonite znakove starenja, obezbedite koži svež i odmoran izgled tokom celog dana i sprečite pojavu bora i gubitak čvrstine kože. Već nakon prvog nanošenja imaćete ujednačenu i glatku kožu.

- Liftactiv Serum 10 Supreme

Monosaharid ramnoza čini 10 odsto ovog moćnog seruma, što obezbeđuje jačanje celokupne strukture kože, smanjenje vidljivosti postojećih bora i sprečavanje pojave novih. Hijaluronska kiselina, kao još jedan sastojak ovog seruma čini da koža izgleda mladoliko već posle prve kapljice.

- Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice

Glavni sastojak ovog seruma je monosaharid ramnoza, koja ne samo da će vam pomoći da ublažite bore oko očiju, već i da preoblikuje i trenutno posvetli i podigne trepavice.

- Liftactiv Advanced Filler

Ako želite koncentrisanu negu sa čistim retinolom za ublažavanje dubokih i vertikalnih bora, Liftactiv Advanced Filler je pravo rešenje za vas.

Foto: Promo
Foto: Promo

Vichy anti-age pokloni

Vichy ovog proleća nudi brojna iznenađenja– vaša omiljena anti-age nega dolazi sa poklonima. U apotekama potražite Liftactiv negu sa 3 poklona. Pored toga možete birati između Neovadiol poklon kutije za ublažavanje znakova menopauze na koži, Slow Age poklon kutije koja čini da vaša koža izgleda mlađe i postane snažnija i Idealija kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom.

Svaka poklon kutija sadrži 3 poklona: mineralizovanu Vichy termalnu vodu (50 ml), Pureté Thermale 3U1 za čišćenje lica (15 ml) i uzorak pudera (1 ml).

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs