Za što manje bola

Šta treba da uradite pre brazilske depilacije: Najvažnija stvar!

Ako do sada niste imali nikakva iskustva sa brazilskom depilacijom, da ove stvari treba da obratite pažnju
Nega
02:12h
Šta treba da uradite pre brazilske depilacije: Najvažnija stvar!
Foto: Thinkstock

Više od milion žena u svetu redovno primenjuju brazilsku depilaciju. Ako i vi želite da je isprobate, a do sada niste imali nikakva iskustva sa njom, neke stvari treba da imate na umu:

1. Ako ste sramežljive, zaboravite depilaciju

Pre nego što odete na vaš tretman voskom trebalo bi da znate da će profesionalci uraditi to za vas. Iako je malo čudno da raširite gole noge, trebalo bi da znate da je vaša kozmetičarka videla mnogo oblika i veličina ranije, dakle, ona vas neće osuđivati.

Muškarci o brazilskoj depilaciji: Razlozi za i protiv!

2. Ošišajte dlačice

Ovo je jedna od najvažnijih stvari koju treba da uradite pre brazilske depilacije. Kada su dlačice potšišane, kozmetičaru će svakako biti lakše da ih ukloni. Izbegavajte brijanje pre brazilske depilacije jer će ostaviti urasle dlačice koje mogu da budu bolne kada se uklanjaju voskom.

3. Operite se dobro

Istuširajte se pre nego što krenete u salon. Neophodno je da se redovno perete, da biste izbegli infekcije. Međutim, ne koristite sapun koji će učiniti vašu kožu suvom. Koristite kupke za intimno pranje ili gel za pranje svoje vagine.

6 najvećih laži o vagini: Svi smo poverovali u njih!

4. Bez seksa

Ako želite da doživite manje bola na brazilskoj depilaciji, važno je da izbegnete seksualni odnos 24 sata pre velikog dana.

Od brazilke do žbuna: Poznate dame otkrile kakvu intimnu frizuru imaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs