Ko voli, nek izvoli

Muškarci o brazilskoj depilaciji: Razlozi za i protiv!

Žene mnogo razmišljaju o svojim intimnim frizurama, a bitne su i muškarcima. Upravo su oni otkrili šta misle o popularnoj brazilskoj depilaciji
Ljubav
14:58h Autor:
Muškarci o brazilskoj depilaciji: Razlozi za i protiv!

"Šumice" ili "ćelavice", pitanje je sad. Žene mnogo razmišljaju o svojim intimnim frizurama, a bitne su i muškarcima. Upravo su oni otkrili šta misle o popularnoj brazilskoj depilaciji kojom se uklanjaju sve dlačice s intimnog područja.

ZA

1. "Ne podržavam brazilke i volim dlačice. To mi je super, spoznaja da je ispod njih skriveno nešto toliko ženstveno i seksi. Zašto bih želeo da žena dole bude ćelava? To za mene nije nikakav znak seksepila ili velikog samopouzdanja."

2. "Nikada svojoj devojci ne bih predložio da se reši šumice. Žene prirodno imaju dlačice na tom delu tela i to je jedan od znakova njihove ženstvenosti. Nemojte pogrešno da me shvatite, ne kažem da bi dole trebalo da ima džunglu, ali definitivno ne bi trebalo da bude bez dlačica."

3. "Prezirem brazilsku depilaciju. Dlačice su tamo s razlogom i ćelavice mi jednostavno ne deluju prirodno. Znam da se mnogim muškarcima sviđaju, ali ja nisam jedan od njih. Ja sam uvek za šumicu."

Savršena ljubavnica - Savladajte ovo i nikad neće poželeti da vas zameni!

PROTIV

1. "Priznajem da u početku nisam bio obožavalac brazilki, ali onda je moja devojka krenula na depilaciju. Odjednom je počelo da mi se sviđa to što je dole sve glatko. Devojka mi je priznala da se oseća seksepilnije kada nema dlačice i seksualni život nam je totalno živnuo kada je počela da ih uklanja. Od tada sam zagovornik brazilske depilacije."

2. "Nikada nisam voleo dlačice i zato podržavam sve žene koje žele da se depiliraju. Šumice nisu moj favorit, najdraže mi je kada je sve čisto i glatko."

3. "Ne želim nikakve dlačice na svom putu kada krenem prema dole. Volim kada je žena potpuno bez ičega. To mi je neverovatno seksi i znak da žena misli na mene i moj osećaj prijatnosti".

Seks na prvom sastanku: Šta muškarci stvarno misle o tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs