Bolji seksualni život

Savršena ljubavnica: Savladajte ovo i on nikad neće poželeti da vas zameni u seksu!

Morate učiniti i da se on oseća seksi i poželjno, zato mu morate pokazati da uživate sa njim
Škola sexa
15:00h
Savršena ljubavnica: Savladajte ovo i on nikad neće poželeti da vas zameni u seksu!
Foto: Shutterstock

Svaka žena želi da uzbudi svog muškarca i da se on oseća dobro kada je u krevetu sa njom. Za to vam nije potrebno mnogo iskustva, ali morate znati neke stvari koje će uticati na to da budete dobre u krevetu. Koje su to stvari, pročitajte u nastavku.

Trebalo bi da budete raspoloženi da isprobate neke nove stvari u krevetu i da svom partneru ispunite njegove seksualne fantazije, naravno ako se ne radi o nekim grubim stvarima u kojima vi nećete uživati.

O kojih 10 seksi scenarija muškarci najčešće maštaju, pročitajte OVDE.

Kada je seks u pitanju i vi treba da uživate, ali ako vaš partner voli neke stvari, bilo bi lepo da mu ispunjavate želje barem nekad. On će se osećati poželjnim i biće zadovoljan.

Vreme je da sami upoznate svoje telo. Ponekad dopustite sebi da se skinete gole i da istražujete svoje telo, kako biste saznali šta vam odgovara, a šta ne. To će vam pomoći da postanete bolji u krevetu.

Kada ste u krevetu sa partnerom pokažite mu da uživate. Ponekad pustite glas, vrištite, uzdišite i na taj način mu pokažite da uživate u seksu sa njim. On će biti uzbuđen, a strasti će se razbuktati do usijanja.

Ne možete da doživite orgazam? U čemu je problem i kako to da prevaziđete, saznajte OVDE.

Ne morate uvek da budete isti u krevetu. Budite spontani i pokažite partneru da i vi možete da iznenadite njega. Smislite igrice koje će mu pomutiti pamet, a vas učiniti još boljom ljubavnicom.

Iznenadite ga seksi spavaćicom kupljenom samo za njega, počnite da ga ljubite sasvim iznenada i započnite predigru kada to najmanje očekuje. Muškarci vole kada žene imaju inicijativu, a ukoliko i odaberete pozu u kojoj će imati vizuelni užitak, budite sigurni da neće poželeti da vas menja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs