Funkcioniše, verujte

Kraljica (72) se podmladila i dobila bračnu ponudu: Moćna vodica pegla bore! (RECEPT)

Iako je tada bila sva zgrčena od reumatizma i gihta, toliko se podmladila i prolepšala da se kralj Poljske u nju smrtno zaljubio i ponudio joj brak
Nega 24.08.2015. - 12:17h Autor: Stil
Foto: Shutterstok/Ilustracija

Ruzmarin ­ima slavnu prošlost, bio je miljenik jedne kraljice kojoj je poklonio večnu mladost i pomogao joj u ljubavi.

 

Zahvaljujući njemu, mađarska kraljica Elizabeta, iako je tada imala 72 godine i sva bila zgrčena od reumatizma i gihta, toliko se pomladila i prolepšala da se kralj Poljske u nju smrtno zaljubio i ponudio joj brak.

 

Kad Monika Beluči kaže, poslušajte: Trudite se da izgledate prirodno. Evo trikova!

 

To se dogodilo u 14. veku, a recept joj je, kako kaže legenda, dao jedan anđeo. Vodica madjarske kraljice bila je, u stvari u rakiji ukuvani ruzmarinlavanda, žalfija, menta i limun pa zato nije ni čudo što je našu junakinju jednostavno preporodila.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Tako je vodica mađarske kraljice preneta potomstvu, praćena i dalje legendom o njenoj čudotvornoj moći i o tome da joj je kumovao jedan anđeo. I markiza De Sevigne pisala je o njoj oduševljeno svojoj ćerki: “Luda sam od prevelike sreće. Svi su moji bolovi prestali kao rukom odneseni”.

 

Nije se oduševljavala samo ona. Otada su mađarskom vodicom počeli lečiti ne samo reumatizam i giht nego i hirove i bolnu dosadu, a ucvale dame i gospoda njom su budili svoje ugasle strasti.

 

Ona ima 60 godina, a lice 30 godina mlađe: Evo kako joj polazi za rukom! (FOTO)

 

Ruzmarinu se pripisivala čudesna moć, a donekle i sa pravom, jer je istina da je on izvanredan lek protiv reumatizma, obamrlosti i paralize, vrtoglavice, živčanih smetnji, bolesti disajnih organa, bolesti jetre, pa čak i polne nemoći.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...