Budite moderni i praktični

Od mokre kose do savršene frizure

Dajemo vam savete kako da izgledate lepo i uredno na plaži, bez sušenja kose
Nega
19:36h
Od mokre kose do savršene frizure

Što se frizura tiče, mokra kosa se nikada nije uklapala u modne trendove. Ipak, vaša kosa može biti neodljiva čak i kad vam je potpuno vlažna. Osim što ih je lako napraviti, ove frizure odlično izgledaju i privlače pažnju. Zato, zasenite sve oko sebe neobičnom kosom.

Riblja kostSa ovom frizurom na plaži izgledaćete poput sirene. Riblju kost je veoma jednostavno napraviti, a najbolje od svega je to što će vam kosa, kada se osuši, biti lepa i talasasta.

Kosa uvijena oko trake

Napravite razdeljak na sredini, pa oko glave stavite rastegljivu traku, ali je nemojte staviti ispod kose kao što to inače radite. Umesto toga, krajevima kose je obmotajte kao na fotografiji i dobićete veoma zanimljivu i romantičnu frizuru. Uveče, kada traku skinete, imaćete lepe i lepršave lokne.

Punđa od pletenice

Ovo je odlična frizura za dugu kosu. Razdelite kosu u tri pramena i od njih napravite pletenicu, koju zatim treba umotati u punđu. Učvrstite je ukosnicama.

Neuredna punđa

Sa svake strane odvojite po dva pramena, uvijte ih i učvrstite. Možete ostaviti da se tako osuši ili kosu zavezati u opuštenu, razbarušenu punđu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs