TRIK ZBOG KOJEG VIKTORIJA BEKAM IMA ČISTIJU KOŽU DO SNAJE: Njen savet je pravi HIT na internetu, a dostupan je svima

Viktorija Bekam otkriva svoju rutinu za negu lica, zapišite njene savete zlata vredne za savršen izgled.

Nega
TRIK ZBOG KOJEG VIKTORIJA BEKAM IMA ČISTIJU KOŽU DO SNAJE: Njen savet je pravi HIT na internetu, a dostupan je svima
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedelja je dan posvećen nezi kože za Viktoriju Bekam. Bivša Spajsica i modna dizajnerka otvorila je svoj kredenac za negu kože za svojih 32 miliona pratilaca na Instagramu tokom vikenda kako bi razgovarala o svojoj nedeljnoj jutarnjoj rutini.

Iako već znamo da je ona obožavateljka LED svetla za dopunjavanje i podmlađivanje kože, i da je njena sopstvena linija proizvoda prirodno uvek pri ruci, Viktorija nam je takođe dala dodatni element u njenom modernom režimu.

Maska za lice je suštinski deo Viktorijine nedeljne rutine kože, a ona je otkrila da voli da stavi masku na 45 minuta do sat vremena, tako da njena koža zaista može da iskoristi njene pogodnosti.

Bekam je nastavila da objašnjava i ističe prednosti korišćenja svoja dva sredstva za čišćenje (koji uklanjaju šminku i prljavštinu dok čiste i resetuju kožu), pre nego što je završila govoreći o savetima o prednosti izdvajanja vremena za sebe tokom užurbane nedelje. Na način što ćete brinuti o svom licu i koži.

Svi slušamo kada su u pitanju Viktorijine tajne za negu kože, ali veći smo zagovornici slušanja vaše kože i postupanja u skladu sa njom.

Bekamova napominje da menja svoje maske u zavisnosti od toga šta njenoj koži treba, a intuitivniji pristup je razuman način da dobijete svoju najsrećniju i najzdraviju kožu, što je njena velika tajna.

Sušina njene nege je dakle: da pratite vašu kožu i ono što vam ona govori, da stalno koristite gelove i druge preparate za čišćenje lica ujutru i uveče, sedam dana u nedelji i da uštedite i uzmete za sebe LED masku za lice.

Ukoliko trenutno LED maska za lice nije dostupna, ipak je najvažnije čistiti lice i činiti ga hidriranim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs