OVA HIT FRIZURA PRISTAJE SVIM DAMAMA, DOK STARIJIM SKIDA GODINE: Od 21 do 71, NEĆETE pogrešiti uopšte

Ukoliko planirate promenu frizure, sledeća je hit koja pristaje svim damama.

Nega
13:50h
OVA HIT FRIZURA PRISTAJE SVIM DAMAMA, DOK STARIJIM SKIDA GODINE: Od 21 do 71, NEĆETE pogrešiti uopšte
Foto: Lisa Wahman / Panthermedia / Profimedia

Tokom pregleda inspiracije za najlepšu frizuru koja bi pristajala svim damama nezavisno od broja godina, pronašli smo jednu koja zaista i pristaje.

Reč je o frizuri nazvanoj Nirvana. Znate onda u kom se pravcu krećemo. U pitanju su plavi pramenovi i stil kultnog frontmena Kurta Kobejna.

Zvezde su takođe prigrlile ovakav stil i na crvenom tepihu, tako da ne samo da ova frizura pristaje svima, nego je pogodna i za svaki događaj, a relativno je možete lako stilizovati. Ovu frizuru definiše kraća dužina koja miluje ramena, i završnom obradom u vidu tupog reza. Izgled je veoma opušten, nonšalantan i kao takav veoma sofisticiran. To takođe potvrđuju i zvezde.

Ono što ovu frizuru čini popularnom, jeste njena izražajna svestranost, koja se ogleda u činjenici da pristaje svakom obliku lica i zasigurno vas neće izdati.

Izgleda dobro sa razdeljkom na bilo kom mestu, odlično ide sa šiškama zakrenutim na stranu i ima prednost u dužini, što znači da možete da je vežete u rep kada vežbate ili isprobavate drugačiji izgled.

U nastavku se inspirišite izgledom zvezda za vaš naredni odabir frizure. Upamtite takođe i reči Gabrijel Koko Šanel u vezi sa skraćivanjem frizure, ukoliko to planirate: ,,Žena koja skraćuje svoju frizuru će promeniti svoj život".

Ema Stoun

Ema Stoun
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Sidni Svini

Sidni Svini
foto: Jeffrey Mayer/MediaPunch / INSTAR Images / Profimedia Slično

Kara Delavinj

Kara Delavinj
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs