KOJE ESTETSKE OPERACIJE SU IMALE SLOBODA MIĆALOVIĆ I JELISAVETA ORAŠANIN: Sve glasnije su priče o OVIM zahvatima

Za Slobodu i Jelisavetu mnogi tvrde da su uradile velike promene na licu, ali istina je u fotografijama od nekad i sad

Nega
KOJE ESTETSKE OPERACIJE SU IMALE SLOBODA MIĆALOVIĆ I JELISAVETA ORAŠANIN: Sve glasnije su priče o OVIM zahvatima
Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović (42) i Jelisaveta Orašanin (35) dve su najvoljenije glumice sa naših prostora. Žene u Srbiji obožavaju da kopiraju njihov modni stil, dok se potajno dive njihovom izgledu.

Ipak, na internetu je večito pitanje: Šta su sve operisale Sloboda i Jelisaveta?

Jelisaveta Orašanin važi za osobu koja je veoma disciplinovana i koja pazi šta jede i kako vežba. Njen zdrav način života uveliko se primeti na njenom zategnutom telu, koje nalikuje na telo mlade sportiskinje.

Ono što ne može vežbanje, Jelisaveta je odradila estetskim korekcijama a to je operacija grudi. Mnogi sumnjaju da je operisala i nos, ali glumica o tome nikad nije pričala.

Pogledajte njene fotografije pre i posle:

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube

Sloboda Mićalović je neko ko je veoma zadovoljan svojim izgledom i to se vidi u skoro svim njenim pojavljivanjima na crvenom tepihu. Glumica prirodnu lepotu neguje pobožno, veoma malo se šminka, a proizvode koje koristi za lice i telu - vrhunskog su kvaliteta.

"Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda," otkrila je glumica jednom prilikom.

Sumnja se da je Sloboda blago popunila usne hijaluronom, ali i da koristi specijalne masaže koje njeno lice čine glatkim i sprečavaju pojavu bora.

"Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja," rekla je Sloboda koja navodi da veoma pazi šta jede i koliko vode dnevno pije kako bi joj telo ostalo hidrirano.

Pogledajte njene fotografije od pre i sada:

1 / 7 Foto: ATA Images

Gledajući njihove fotografije od pre i danas možemo da zaključimo samo jedno: lepota ove dve glumice leži u profesionalnoj nezi lica i velikom zadovoljstvu privatnim životom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs