Zablistaćete

5 IDEJA ZA NOVOGODIŠNJU ŠMINKU KOJE ĆE PRIMENITI SVETSKE LEPOTICE: Uz OVE trikove svi će vas primetiti

Izgledaćete perfektno za Novu godinu i Božić uz ove jednostavne, ali u isto vreme božanstvene ideje koje su svetske lepotice učinile još lepšim.

Nega
14:53h Autor:
5 IDEJA ZA NOVOGODIŠNJU ŠMINKU KOJE ĆE PRIMENITI SVETSKE LEPOTICE: Uz OVE trikove svi će vas primetiti
5 ideja za najbolji novogodišnji mejkap, Foto: instagram

Bilo da je u pitanju ležeran dan, ispijanje koktela sa voljenom osobom ili velika kućna zabava sa prijateljima na kojoj ćete proslaviti ove velike praznike, sigurno postoji izgled koji će vam se dopasti: fensi paletom šminke svom licu ćete obezbediti dodatni sjaj!

Kako kaže šminkerka Karolin Barns, predstojeće praznike treba da obeleži udobnost sa malo glamura, pa nema razloga da se i vi ne potrudite i izgledate fensi.

Bez obzira da li će vas obeležiti jednostavna šminka kojom ćete poboljšati svoj uobičajeni, svakodnevni izgled, ili zaista želite da zasijate u najluđoj noći kao nikada do sada, pre nego što pređete na „dekorisanje“ lica morate dobro da ga pripremite.

Pre svega, potrebno je da snavdete kožu energijom i pripremite se za šminku uz masažu lica koja treba da traje bar 30 sekundi.

šminka, šminkanje
foto: Shuterstock

„Ovo je korak nikada ne treba da preskačite“, poručuje šminkerka Suzi Gerštajn. Masaža, naime, čini da vaša šminka duže traje, a uz to pomaže i tako što pokreće cirkulaciju, uklanja eventualnu nadutost lica, oslobađa začepljene pore.

Uz masažu ide i hidratacija, a potom i prajmer koji stvara glatku podlogu bez pora, za koju će vaša šminka savršeno prionuti, a takođe će pomoći da šminka za lice i oči duže vreme ostane na mestu. Prajmer za lice sa sastojcima na bazi gela koji gladi i zamagljuje vaš ten najbolje je rešenje.

Poslednja stvar o kojoj želite da razmišljate svakako je da vam šminka sklizne, bilo da to bude uzrokovano vlažnošću u prostoriji u kojoj ćete da boravite ili preteranim uzbuđenjem zbog slavlja. Dobar sprej za podešavanje šminke održaće je celu noć, bez potrebe za popravkama.

Svetske lepotice su sve ovo što vam predlažemo uradile i već isprobale prazničnu šminku. Uverene su da su odabrale najbolju šminku i za njih neće tokom praznika biti nikakvih neprijatnih iznenađenja.

Sjajna podloga Karli Klos

Elegantnim i bezvremenskim izgledom Karli, manekenka koju smo obožavali u seriji „Viktorijini anđeli“, dokazuje da nema ničeg posebnijeg od tena koji sija i svetluca pod svetlima jelke. Da biste kopirali ovaj izgled, počnite sa vlažnom podlogom i bukvalno ispraznite hajlajter preko celog lica, čak i preko kapaka.

Lepršave trepavice Holi Vilobi

Holi, popularna televizijska prezenterka, za koju inače tvrde da ima najlepši dekolte svih vremena, za praznike će držati fokus na očima sa divnim, dugim trepavicama.

Savršen izbor ako volite da vam oči budu istaknute – pune, lepršave trepavice posebno naglašavaju zlatna senka i njene plave oči.

Dramatični rez Džodi Smit

Verovatno ste čuli za ovaj izraz, ali se pitate šta je to. Pa, u osnovi znači kombinaciju svetle nijanse senke, praćenu linijom ili "rezom" postavljenim u pregib oka kako bi se poboljšao izgled.

Džodi Smit, britanska glumica i manekenka za kjom uzdišu muškarci širom planete, odlučila se da istakne oči dramatičnim zlatnim i crnim tonovima.

Ako želite da svi u društvu obrate poebnu pažnju na vas tokom svečane večere, posebno ako ćete Novu godinu dočekati uz sveće, ovo je pravi izbor za vas.

Zagonetni pogled Lindzi Lohan

Kristofer Bakl, šminker Lindzi Lohan, američke glumice i pevačice za koju se tvrdi da je ukrala srce saudijskom princu, odabrao je za nju zagonetan pogled, kao kroz dim ili maglu, koristeći zlatne i crvenkaste tonove kao senke.

Dijamanti na kapcima Džidži Hadid Američka manekenka i kreatorka palestinsko – holandskog porekla, koja je 2016. proglašena Internacionalnim modelom godine, za praznike će dati prednost klasičnom izgledu crvenih usana.

Kapke će ukrasiti savršeno postavljenim dijamantima za oči kako bi upotpunila nežne tonove senke boje breskve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs