KAKO DA NAPRAVITE LOKNE BEZ UPOTREBE TOPLOTE? Otkrili smo sjajan trik uz koji ćete izgledati kao da ste izašli iz SALONA

Otkrijte u nastavku trik uz koji ćete napraviti savršene lokne i to bez korišćenja toplote.

Nega
13:06h Autor:
KAKO DA NAPRAVITE LOKNE BEZ UPOTREBE TOPLOTE? Otkrili smo sjajan trik uz koji ćete izgledati kao da ste izašli iz SALONA
Kako da napravite lokne bez toplote?, Foto: instagram

Postoje mnogi načini da napravite lokne, a da ne koristite pegle, ili drugi pribor za stilizovanje, koji greje kosu i time je uništava.

Od kada smo otkrili metode bez upotrebe toplote gotovo da smo zaboravili na peglu i figaro, a kvalitet kose je daleko bolji za razliku od vremena kada smo aktivno koristili stilizatore na bazi toplote.

Eva Longorija, Monika Beluči, Tamara Kalinić
foto: Profimedia

Ipak, trikovi koje nam je TikTok otkrio su ih uspešno zamenili i toliko nam se na prvu dopali, najpre zbog minimalno utrošenog vremena na stilizovanje, a zatim i zbog oslobađanja od toplote koja šteti kosi.

Lokne su jedna od najpopularnijih frizura. Pored toga što svaki izgled podižu na jedan viši nivo, stvaraju i utisak volumena u kosi. Raskošne lokne možete napraviti bez toplote, a sve što će vam biti potrebno jesu gumice.

Otkrijte u nastavku kako možete postići savršenu frizuru uz malo truda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

kosaLokne