Uvrstite ga u kozmetiku

Ulje od šipka: Oporavlja kožu i daje joj imunitet

Umesto da trošite novac na razne hemijske preparate, nabavite prirodni multivitamin za kožu koji priroda vekovima čuva u obliku ukusne voćke
Nega
15:28h Autor:
Ulje od šipka: Oporavlja kožu i daje joj imunitet
Foto: Shutterstock

Ulje od šipka upakovano sa snažnim antioksidantima, esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima, neguje kožu i čini je otpornom od raznih oštećenja koje izazivaju sunčevi zraci.

Evo zašto je dobro da ga uvrstite u svoju kozmetiku:

Prirodni izvor esencijalnih masnih kiselina

Izvaredan šipak je bogat masnim kiselinama, uključujući omega 6 i omega 9 kiseline koje podmlađuju i daju neophodnu vlažnost koži.

Kako da se otarasite svih kožnih problema leti saznajte OVDE.

Bogat je moćnim antioksidantima i oporavlja kožu

Šipak je bogat vitaminom C, likopenom i provitaminom A koji umanjujuju oštećenja na koži nastala dejstvom slobodnih radikala, ali i ublažava pege i fleke.

Saznajte koji je vaš tip kože i kako da se zaštitite od sunca OVDE.

Prirodna alternativa

Ulje je izvaredna prirodna alternativa za razne hemijske tretmane za izbeljivanje fleka od sunca koji bi mogli da ugroze zdravlje vaše kože. Ne samo da ovim nećete skinutu nijedan sloj sa kože, već ćete dodatno da ojačate tkivo i pomoći ćete vašoj koži hranljivim sastojcima.

Tome doprinosi bogatstvo antioksidanasa i podmlađujućih kiselina u ovom ulju, pa će koža da dobije imunitet i biće otporna na nova oštećenja od sunca.

A kako da zategnete kožu efikasnom domaćom maskom od šargarepe pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs