ona zna

JEDINO OVAKO IZGLEDAMO SVEŽE CELOG DANA: Rouzi Hantingron-Vajtli otkrila 5 ključnih rituala za savršen izgled! (FOTO)

"Oduvek sam bila opčinjena načinom na koji nas bjuti proizvodi transformišu."

Nega
Autor:
JEDINO OVAKO IZGLEDAMO SVEŽE CELOG DANA: Rouzi Hantingron-Vajtli otkrila 5 ključnih rituala za savršen izgled! (FOTO)
Rouzi Hantington-Vajtli, Foto: Profimedia

Prošle nedelje, Rouzi Hantington-Vajtli obradovala je javnost vešću da sa verenikom Džejsonom Stejtemom očekuje drugo dete. Samo nedelju dana kasnije britanski model i preduzetnica, fascinira novom objavom: njena dugo očekivana bjuti linija Rose Inc ugledala je svetlost dana.

„Briga o lepoti oduvek je bila ogroman deo mog života“, izjavila je ovim povodom zanosna plavuša. „Od kada sam počela da radim, sa 16 godina, bila sam opčinjena načinom na koji nas beauty proizvodi transformišu. Najveću pažnju mi je privlačila nega kose i make up“ .

Nema sumnje da su joj se ova strast i znanje višestruko isplatili. „Svo vreme provedeno sa šminkerima i stilistima pomoglo mi je da kreiram jedinstven pristup negi i lepoti.“ Iskustvo je pretočila u liniju beauty proizvoda a esencija je u 5 ključnih rituala bez kojih ne može da živi.

Uredne obrve

„Mogu imati i loš dan sa kosom, i loš dan sa kožom, sve može biti loše, ali obrve će mi uvek biti savršeno oblikovane. Zaista je neverovatno koliko transformišu lice i oblikuju ga“, smatra Rouzi i mi se ne možemo više složiti sa njom.

Kremasto rumenilo za završni sjaj

"Ako želite rumenilo za instant rezultate, koje će vašoj koži dati zaista blistav finiš, onda birajte kremastu teksturu. Jedino tako ćete biti zadovoljni svojim izgledom tokom čitavog dana.“

Ne plašite se dnevne nege proizvoda sa kiselinama

„Proizvodi koji nežno obnavljaju kožu zaista su od vitalnog značaja, posebno za kožu sklonu aknama. Oni koji u sebi sadrže, na primer, mlečnu, bademovu i glikolnu kiselinu, svakodnevnom upotrebom nežno ljušte površinski sloj kože i regenerišu je. Ljudi se uglavnom okreću tonicima za čišćenje, ali poenta je da koža upija ono što je zaista dobro za nju.“

Uredu je da preskočite puder

Rouzi savetuje hidrataciju kože pre svega. „Na čisto lice stavljam serum, a onda odmah nanosim korektor. Ono što mi se najviše sviđa je završna faza gde vam lice nije ni masno ali ni mat, već blistavo i sveže.“

Uložite u dugotrajni mat ruž

S obzirom da živimo u eri maski za lice, bitno je da biramo održiv ruž za usne koji će trajati ceo dan. „Volim mat usne i uglađen izgled koji daju, ali ako želite, poput mene, da im date baršunast efekat, nakon nanošenja karmina razmažite ga malo vrhom prsta ili make up četkicom.“ Ima li ičeg lepšeg od seksi usana punog izgleda?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs