pogledajte

PRKOSE GODINAMA, PRISTAJU SVAKOM LICU: 4 frizure koje bez obzira na izgled, stil i godine - STOJE SAVRŠENO! (FOTO)

Moć dobrog frizera i dobre frizure poznata je svima zbog čega se u potrazi za promenom i osveženjem često okrećemo upravo frizerima.

Nega
Autor:
PRKOSE GODINAMA, PRISTAJU SVAKOM LICU: 4 frizure koje bez obzira na izgled, stil i godine - STOJE SAVRŠENO! (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: Profimedia

Nekoliko pravih rezova promeniće ne samo kako izgledamo, već i kako se osećamo. Osim odabira one savršene frizure koja pristaje našem licu i karakteru, nekoliko jednostavnih i brzih trikova za stilizaciju kose unosiće svežinu u naš svakodnevni izgled. Od omiljenih klasičnih frizura poput zalizane punđe do novih trendi pletenica koje ćemo obožavati i ove tople sezone, svaka frizura nosi trenutnu promenu izgleda.

Kada govorimo o stilizaciji kose, popularne frizure često ćemo podeliti na one koje su primerene za određene godine i na one koje to nisu. Ipak, baš poput jednostavnih i svestranih klasika u modnom svetu, svet frizura donosi nekoliko odličnih frizura koje stoje baš svima, bez obzira na godine.

FRIZURE KOJE PRKOSE GODINAMA

Između klasičnog i trendi, elegantnog i ležernog, smestile su se frizure koje prkose godinama i odlično pristaju baš svima. Iako nose dozu elegancije, one istovremeno stvaraju mladolik izgled koji će laskati baš svima.

Od jednostavne fen frizure koja unosi prozračni volumen u svaku kosu do zalizanog i zategnutog repa koji može imate gotovo anti-ejdžing efekat, od glamuroznih holivudskih talasa u ležernijem izdanju do razdeljka na stranu kao jednog od omiljenih i najjednostavnijih trikova s kosom koji donosi efekat svežine, u nastavku donosimo četiri frizure koje su uvek odličan izbor, bez obzira na stil, priliku i godine.

FEN FRIZURA

HOLIVUDSKI TALASI

ZALIZANI REP

RAZDELJAK NA STRANU

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs