BJUTI TAJNE SLAVNE MANEKENKE

Tajne mladalačkog izgleda supermodela: Ovako se neguje Kejt Mos!(FOTO)

Slavna manekenka okrila je svoje bjuti rutine i kako održava mladalčki izgled kože.

Nega
Autor:
Tajne mladalačkog izgleda supermodela: Ovako se neguje Kejt Mos!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Mos, iako je jedan od najpoznatijih modela svih vremena, tokom svoje višedecenijske slave nije se naročito eksponirala u medijima, a svoj intimni život sačuvala je od očiju javnosti koliko god je to bilo moguće. Da li je to do karantina i perioda izolacije, ili je Kate jednostavno odlučila da se otvori i neke od svojih tajni otkrije fanovima, u poslednje vreme je čest gost različitih medija, a nedavno je sa svima podelila i tajnu svoje negovane kože. Ovo su samo neke od skincare tajni koje je podelila sa svima, a njene bjuti rutine su i više nego jednostavne i sastavljene od veoma malog broja proizvoda, jer, kako i sama kaže, nema strpljenja da sedi pred ogledalom satima.

Uložite u hidratantnu kremu

Kejz vrlo dobro zna koliko samo jedna kvalitetna hidratantna krema može promeniti kožu, zato ističe da nikada nije štedela na ovom proizvodu. Naravno, najskuplja opcija ne mora uvek biti i najbolja za vašu kožu, zato je potrebno da proizvod testirate pre nego što ga učinite delom svoje skincare rutine. Manekenka se ne uzdržava od korišćenja kreme, stoga, osim što je nanosi odmah ujutru na sveže očišćenu kožu, koristi je i noću, kombinujući je sa nekim od hidrirajućih ulja. Na ovaj način čini svoju kožu čini svežijom i sjajnijom, a ona ostaje hidrirana duži vremenski period.

Pružite svojoj koži specijalni tretman

Tretmani lica ne moraju podrazumevati odlazak kod kozmetičara, naročito danas kada skincare industrija nudi niz proizvoda pomoću kojih svojoj koži možete dati pravi bjuti tretman u svom domu. Osim što koristi preparate kojima kod kuće može postići identičan efekat, jednom ili dva puta mesečno odlazi na tretmane kod svog omiljenog kozmetičara. Uočite koji je to problem sa kojim se vaše lice bori već duži vremenski period i pronađite proizvode koji ga uspešno rešavaju kako biste svake nedelje sebi pružili malo spa iskustvo.

Štitite kožu od sunca

Svaki skincare entuzijasta zna da SPF zaštita mora biti deo vaše svakodnevne nege, te da se nipošto ne smete izlagati sunčevim zracima bez nje. Poznata manekenka je takođe svesna ovoga i već godinama izbegava sunčanje, a na svojoj koži svakog dana koristi preparate čiji je zaštitni faktor najmanje 50. Iako je kada je bila mlađa obožavala višesatno sunčanje i veoma često posećivala solarijum kako bi imala što tamniji ten, godine izlaganja suncu svakako su imale posledice, pa su bore počele veoma rano da se pojavljuju na njenom licu. Od tog trenutka kuću nikada na napušta pre nego što zaštitu nanese na svoje lice, ali i vrat i ruke.

Koristi se malim, neobičnim trikovima

Mislili ste da ste jedina osoba koja se koristi bjuti hakovima sa TikToka? Baš suprotno, čak i poznata manekenka je priznala da često koristi neobične trikove koji su viralni na društvenim mrežama, a njen omiljeni je svakako masaža lica kockicama leda. Osim što čini njeno lice manje naduvenom, njenoj koži daje novi sjaj i podstiče cirkulaciju, imajući istovremeno i anti-age efekat. U svet društvenih mreža uvela je njena ćerka Lila, a zajedničke vikende često provode isprobavajući različite bjuti trikove.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs