pogledajte

Zašto svi mažu svoje nokte pastom za zube? Za ovim trikom je poludeo Internet! (VIDEO)

Stalnim pranjem ruku naša koža postaje sve više suva, a nokti krhki.

S ovim genijalnim trikom možete ubuduće zaštititi svoje nokte.Čudotvorno sredstvo zove se pasta za zube!

Nega
Autor:
Zašto svi mažu svoje nokte pastom za zube? Za ovim trikom je poludeo Internet! (VIDEO)
Foto: Shuterstock

Suvi i lomljivi nokti – posebno kad je napolju hladno moramo se boriti s problemima koji muče naše nokte. Hladan vazduhi stalno pranje ruku nisu baš najbolji za naše nokte. Osim ulja za nokte i kreme za nokte sada postoji još jedno drugo, tajno čudotvorno sredstvo! Reč je o zubnoj pasti. Da, dobro ste pročitali. Pasta s ukusom peperminta očigledno je dobra i za naše nokte…

Evo kako koristiti zubnu pastu na noktima

Bezbrojni tutorijali na Jutjubu i Tiktok-u pokazuju sledeći trend: mnogi korisnici mažu pastu za zube od mente po noktima na rukama i ostavljaju da to deluje nekoliko minuta. Potom isperu pastu.

Stručnjaci kažu da pasta za zube ne pridonosi rastu noktiju, ali može posvetleti nokte. Ako su nokti potamneli od tamnog ili crvenog laka, može vam pomoći pasta za zube, odnosno, pasta za zube će ih ponovo posvetliti.

Jednostavno stavite pastu za zube na nekoliko minuta na nokte da deluje, a zatim je isperite. Osim toga, pasta za zube može vam pomoći da otklonite tvrdoglave ostatke laka za nokte, zato jer sadrži vodikov peroksid, za koji je poznato da deluje kao sredstvo za izbeljivanje, kažu stručnjaci.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs