TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA

Ima 47 godina i izgleda bolje nego ikad: U ovaj proizvod se kune Hajdi Klum!

Ovo bjuti rutini je verna već godinama

Nega
Autor:
Ima 47 godina i izgleda bolje nego ikad: U ovaj proizvod se kune Hajdi Klum!
Foto: Profimedia

Iako svi misle da menekenka troši pravo bogatstvo na negu i odlazi na najskuplje tretmane, to nije ni blizu istine.

Hajdi Klum ima 47. godina, a izgleda odlično i bez problema može rame uz rame da stane i sa duplo mlađim devojkam. Njena koža i u 5. deceniji izgled negovano, a ten blistavo. Na njenom licu nema bora, ni ničega što bi moglo da nagovesti da je odavno zagazila u 5. deceniju.

Verovali ili ne, njena tajna je kokosovo ulje. Dobro je poznato koliko je kokosovo ulje blagotvorno za čitavo telo i da ga kozmetičke industrije često koriste kao glavni sastojak raznih krema.

Zbog velike količinine vitamina E, odlično hidrira kožu i sprečava od propadanja i stvaranja bora. Vitamin E je, pored kolagena, najbolji saveznik dobrog izgleda lica.

U 46. godini nema ni jednu jedinu boru na licu: Ove navike su zaslužne za mladoliki izgled Eve Mendez!

foto: Profimedia

Pored toga, ovo ulje, se može koristiti i za negu kose. Nekoliko kapi ulja će suvim krajevima vratiti sjaj i obnoviti strukturu dlake.

Hajdi Klum barem 3 puta nedeljno, pred spavanje, umesto bilo koje kreme ili seruma, nanese kosovo ulje na lice i tako presprava.

"Ono je tako jeftino i jednostavno, a čini da se osećate negovani u svakom trenutku. Generalno, više volim da se okrenem prirodnim stvarima, a ne proizvodima prepunim parfema i veštačkih sastojaka" , rekla je ona.

"Obožavam da koristim obično kokosovo ulje, ono koje kupujete u supermarketu. Posebno kada je suvo i sunčano vreme i puno sam napolju. Volim da stavim malo kokosovog ulja na telo i u kosu".

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs